Nieuws

Resultaat 1 - 10 (van 169)

Weergaveopties:

 • Samenwerking met Dokter Drenthe Bekijk details

  16 februari 2024

  Op donderdag 15 februari hebben Dokter Drenthe, Facet, Biblionet Drenthe, DNK en Bibliotheek Hoogeveen een intentieverklaring getekend om samen te werken. Het doel is een digitaal vaardiger en gezonder Drenthe. Mensen ondersteunen die vanwege onvoldoende basisvaardigheden niet (goed) aan de slag kunnen met de digitale mogelijkheden rond zorg en gezondheid.

 • Met korting naar het ATLAS Bekijk details

  15 februari 2024

  Koop je tickets aan de Theaterkassa van het ATLAS Theater en ontvang op vertoon van je Facet ledenpas € 2,50 korting op de volgende voorstellingen.

 • Nieuwe voorleescoördinatoren ontvangen certificaat uit handen van wethouder Dewy Leal Bekijk details

  5 februari 2024

  Afgelopen donderdag ontvingen de nieuwe voorleescoördinatoren vanuit de kinderopvang hun certificaat uit handen van wethouder Dewy Leal. Na het volgen van 3 trainingen en het schrijven van een voorleesplan, is het certificaat de kers op de taart!

 • Vacature Marketingcommunicatie adviseur Bekijk details

  2 februari 2024

  Wij zoeken een Marketingcommunicatie adviseur (20-24 uur)

 • Hello Festival en Facet zoeken jonge DJ’s! Bekijk details

  1 februari 2024

  Hello festival en Facet zoeken jonge DJ’s voor project HEY DJ! ‘Project Hey DJ is een prachtige kans voor jonge Emmense DJ’s die er klaar voor zijn om zich door te ontwikkelen’ aldus Bibian Welbergen van Facet. Het projectis een samenwerking tussen Hello festival en Facet en biedt een bijzonder ontwikkelingstraject voor Emmense DJ’s.

 • Expositie Mayon Middeljans Bekijk details

  31 januari 2024

  Expositie Mayon Middeljans - In maart exposeert illustrator Mayon Middeljans uit Emmen een deel van haar werk in Facet Emmen centrum.

 • Met korting naar het ATLAS Bekijk details

  17 januari 2024

  Koop je tickets aan de Theaterkassa van het ATLAS Theater en ontvang op vertoon van je Facet ledenpas € 2,50 korting op de volgende voorstellingen.

 • Facet en SeniorWeb gaan samenwerken Bekijk details

  9 januari 2024

  Facet en SeniorWeb Zuid-Oost Drenthe zijn per 1 januari 2024 een samenwerkingsverband aangegaan. Seniorweb biedt, naast de locaties in de Holtingerhof in Bargeres en de Noorderbreedte in Klazienaveen, nu ook computercursussen en digitale ondersteuning aan bij Facet in het centrum van Emmen.

 • Hilde Trip wint Cultuurprijs 2023 Bekijk details

  5 januari 2024

  Beeldend kunstenaar Hilde Trip is de winnaar van de Cultuurprijs 2023. Vrijdag 5 januari nam zij, tijdens het nieuwjaarsfeest van de gemeente Emmen, de prijs in ontvangst.

 • Gluren bij de Buren, ook bij Facet! Bekijk details

  2 januari 2024

  Gluren bij de Buren is een landelijk huiskamerfestival dat jaarlijks wordt georganiseerd. Op deze dag worden tientallen huiskamers omgetoverd tot podia. Facet is deze middag de huiskamer voor twee acts!

Paginanavigatie