Nieuws

Resultaat 31 - 40 (van 109)

Weergaveopties:

 • Facet gaat de strijd aan tegen laaggeletterdheid Bekijk details

  9 augustus 2022

  Facet gaat de strijd aan tegen laaggeletterdheid tijdens de Week van Lezen en Schrijven van 8 t/m 14 september.

 • Gevarieerde expositie bij Facet Emmen centrum Bekijk details

  11 juli 2022

  In Facet, vestiging Emmen centrum, exposeert een groot aantal leden van de Amateur Kunstenaars Emmen. Het gaat om sieraden, beeldhouwwerk en schilderijen, zowel figuratief als abstract.

 • Fikse subsidie voor nieuw cultuurproject voor Esdal College Bekijk details

  7 juli 2022

  Vanaf volgend schooljaar gaat er een nieuw cultuurproject van start op de campus van het Esdal College.

 • Nieuwe abonnementen per 1 juli Bekijk details

  30 juni 2022

  Met ingang van 1 juli introduceert Facet wijzigingen in haar huidige abonnementen en een aantal nieuwe abonnementen. Wij bieden hiermee een flexibel en eigentijdse abonnementenstructuur waarbij we al onze leden laten profiteren van onze dienstverlening.

 • Geslaagde tweede editie van Emmen Danst! Bekijk details

  21 juni 2022

  Maar liefst 200 dansers presenteerden afgelopen zondag 19 juni twee uitverkochte dansvoorstellingen in het ATLAS Theater. Trotse ouders en familieleden genoten van Emmen Danst.

 • Blog: Inspelen op de bezoeker en altijd een feestje! Bekijk details

  14 juni 2022

  Nu we alweer een tijdje opereren onder de naam Facet is verandering ook voor het personeel aan de orde van de dag. Laatst vroeg iemand me hoe we bij de receptie van Facet omgaan met de wijzigingen. Ik was even stil om erover na te denken en kon niet anders dan antwoorden dat ik er in de dagelijkse gang van zaken bij de balie niet heel veel van merk.

 • Zing & Spring Bekijk details

  5 juni 2022

  Zullen wij er samen voor zorgen dat alle kinderen in de gemeente Emmen weer kunnen zingen?

 • Zes dagen muziek, theater en dans! Bekijk details

  30 mei 2022

  Heb jij zin om andere jonge podiumkunstenaars te ontmoeten en samen in korte tijd een voorstelling te maken? Dan is #GoClassic Summerschool iets voor jou. In de zomervakantie van 15 t/m 20 augustus 2022, maak je met professionele begeleiders een muziektheaterproductie die je presenteert tijdens Festival Veenhuizen.

 • Expositie Siemen Dijkstra Bekijk details

  30 mei 2022

  Van 16 mei tot en met 30 juni is in Facet -locatie Emmen centrum- een expositie te bewonderen met werken van graficus Siemen Dijkstra (1968). Dijkstra won dit jaar de Culturele prijs van Drenthe.

 • Fluitsignaal Scoor een Boek! Bekijk details

  24 mei 2022

  Vrijdag 13 mei was voor een kleine 500 leerlingen van gemeente Emmen helemaal geen ongeluksdag! Zij hebben in een heerlijk zonnetje kunnen genieten van een sport- en spelevenement in het stadion De Oude Meerdijk. Dit 'Fluitsignaal' is de feestelijke afsluiting van het leesbevorderingsprogramma 'Scoor een Boek! 2022' dat Facet organiseert in samenwerking met FC Emmen.

Paginanavigatie