Nieuws

Resultaat 31 - 40 (van 135)

Weergaveopties:

 • Kunstbende komt naar Emmen! Bekijk details

  19 december 2022

  Kunstbende is een jaarlijkse landelijke wedstrijd voor kunstzinnige jongeren tussen de 13 en 18 jaar.

 • De top 5 van december Bekijk details

  19 december 2022

  5 handige tips voor jongeren!

 • Energietoeslag 2023 aanvragen Bekijk details

  13 december 2022

  Inwoners van de gemeente Emmen kunnen vanaf 1 februari energietoeslag 2023 aanvragen.

 • Magische Wandeling Bekijk details

  27 november 2022

  Doe mee met de magische wandeling!

 • Facet opent begin 2023 nieuw servicepunt in de St. Gerardusschool te Barger-Oosterveld. Bekijk details

  23 november 2022

  Facet en de St. Gerardusschool te Barger-Oosterveld openen begin 2023 een servicepunt gecombineerd met de Bibliotheek op school in de basisschool. Met deze aanpak werken de Sint Gerardusschool en Facet structureel samen aan taalontwikkeling en leesbevordering. Het servicepunt is geopend voor bewoners van Barger-Oosterveld en biedt een collectie voor kinderen en volwassenen.

 • Cultuurweek 2022 Drenthe College Bekijk details

  17 november 2022

  Met een keiharde knal en een schot goudgele slingers sloot het Drenthe College gisteravond de cultuurweek 2022 af. Wat een mooie samenwerking met Facet! Drie dagen lang proefden 300 eerstejaarsstudenten van het Drenthecollege Veldlaan aan maar liefst 20 kunstdisciplines onder de bezielende begeleiding van kunstvakdocenten van Facet.

 • Ontmoet Kikker in het ATLAS Theater Bekijk details

  15 november 2022

  Kikker en zijn vriendjes, bekend van de boeken van Max Velthuijs, zijn al ruim 30 jaar favoriet onder kinderen. Eigenlijk is Kikker het gelukkigst in zijn eigen fijne huis aan de rivier, maar avontuur is ook leuk! Dus maakt hij nu weer een uitstapje naar het theater.

 • Fotofun Emmen exposeert in Facet Bekijk details

  15 november 2022

  Tot eind december exposeren leden van fotoclub ‘Fotofun Emmen’ met een groot aantal werken in Facet Emmen centrum. Op de expositie wil de fotoclub de vele facetten van fotografie laten zien.

 • Taalpunt Emmen heeft haar kwaliteit op orde! Bekijk details

  10 november 2022

  Taalpunt Emmen heeft onlangs het officiële kwaliteitscertificaat behaald van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Vanmorgen werd dit certificaat feestelijk overhandigd door wethouder Raymond Wanders aan Nicole Stiekema, voorzitter van de kerngroep Emmen Telt mee met Taal. Met dit certificaat voldoet het taalpunt aan belangrijke kwaliteitsnormen.

 • De top 5 van november Bekijk details

  9 november 2022

  Trending e-books van Facet! Ben je benieuwd wat de meest gelezen e-books zijn bij Facet? Deze vijf e-books werden de afgelopen maanden het meest door jullie gelezen.

Paginanavigatie