Nieuws

Resultaat 31 - 40 (van 196)

Weergaveopties:

 • Schrijfster Maren Stoffels op bezoek bij het Esdal College Bekijk details

  28 februari 2024

  Een schrijver in de klas is één van de leukste manieren om leerlingen met plezier aan het lezen te krijgen. Daarom was Maren Stoffels, auteur van succesvolle boeken voor jonge lezers, vandaag aanwezig bij het Esdal College in Klazienaveen, om te vertellen over het schrijverschap. Tijdens dit bezoek was ook mevrouw Gräper, Staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, aanwezig.

 • Samenwerking met Dokter Drenthe Bekijk details

  16 februari 2024

  Op donderdag 15 februari hebben Dokter Drenthe, Facet, Biblionet Drenthe, DNK en Bibliotheek Hoogeveen een intentieverklaring getekend om samen te werken. Het doel is een digitaal vaardiger en gezonder Drenthe. Mensen ondersteunen die vanwege onvoldoende basisvaardigheden niet (goed) aan de slag kunnen met de digitale mogelijkheden rond zorg en gezondheid.

 • Nieuwe voorleescoördinatoren ontvangen certificaat uit handen van wethouder Dewy Leal Bekijk details

  5 februari 2024

  Afgelopen donderdag ontvingen de nieuwe voorleescoördinatoren vanuit de kinderopvang hun certificaat uit handen van wethouder Dewy Leal. Na het volgen van 3 trainingen en het schrijven van een voorleesplan, is het certificaat de kers op de taart!

 • Hello Festival en Facet zoeken jonge DJ’s! Bekijk details

  1 februari 2024

  Hello festival en Facet zoeken jonge DJ’s voor project HEY DJ! ‘Project Hey DJ is een prachtige kans voor jonge Emmense DJ’s die er klaar voor zijn om zich door te ontwikkelen’ aldus Bibian Welbergen van Facet. Het projectis een samenwerking tussen Hello festival en Facet en biedt een bijzonder ontwikkelingstraject voor Emmense DJ’s.

 • Expositie Mayon Middeljans Bekijk details

  31 januari 2024

  Expositie Mayon Middeljans - In maart exposeert illustrator Mayon Middeljans uit Emmen een deel van haar werk in Facet Emmen centrum.

 • Facet en SeniorWeb gaan samenwerken Bekijk details

  9 januari 2024

  Facet en SeniorWeb Zuid-Oost Drenthe zijn per 1 januari 2024 een samenwerkingsverband aangegaan. Seniorweb biedt, naast de locaties in de Holtingerhof in Bargeres en de Noorderbreedte in Klazienaveen, nu ook computercursussen en digitale ondersteuning aan bij Facet in het centrum van Emmen.

 • Hilde Trip wint Cultuurprijs 2023 Bekijk details

  5 januari 2024

  Beeldend kunstenaar Hilde Trip is de winnaar van de Cultuurprijs 2023. Vrijdag 5 januari nam zij, tijdens het nieuwjaarsfeest van de gemeente Emmen, de prijs in ontvangst.

 • Gluren bij de Buren, ook bij Facet! Bekijk details

  2 januari 2024

  Gluren bij de Buren is een landelijk huiskamerfestival dat jaarlijks wordt georganiseerd. Op deze dag worden tientallen huiskamers omgetoverd tot podia. Facet is deze middag de huiskamer voor twee acts!

 • Workshop ChatGPT Bekijk details

  19 december 2023

  Facet Klazienaveen had de primeur met een workshop over ChatGPT. ChatGPT is een chatbot die van kunstmatige intelligentie gebruik maakt om complexe antwoorden te geven op elke open vraag. Je kunt ook opeenvolgende vragen stellen.

 • Tarieven 2024 Bekijk details

  18 december 2023

  De prijzen van sommige abonnementen gaan omhoog in 2024. Bekijk hier wat er voor jou verandert.

Paginanavigatie