Nieuws

Resultaat 81 - 90 (van 196)

Weergaveopties:

 • Facet ondersteunt Urban muziekscene in Emmen Bekijk details

  17 april 2023

  ‘Wat gaaf! Dit moeten we vaker doen’, verzucht een van de muzikanten na afloop van de Urban Kick off Emmen. Donderdagavond 12 april vond deze plaats bij Facet Emmen centrum.

 • Expositie Golbang Khorasani Bekijk details

  3 april 2023

  In april is in Facet Emmen centrum een exposite van Golbang Khorasani te bewonderen. Golbang is dichter, schrijver, kalligraaf en wetenschapper van Perzische afkomst en woont sinds 1987 met zijn gezin in Nederland

 • Pheline Smit wint Emmense voorleeswedstrijd! Bekijk details

  24 maart 2023

  Pheline Smit van basisschool de Bascule uit Nieuw-Amsterdam heeft vanmiddag de Emmense voorleeswedstrijd gewonnen. Deze wedstrijd vond plaats in het Rensentheater. Het betrof hier de finale van De Nationale Voorleeswedstrijd. De winnaar zal binnenkort Emmen vertegenwoordigen in de provinciale finale.

 • Speel mee in Schubert.nu Bekijk details

  23 maart 2023

  #GoClassic en Garage TDI Jeugdtheater Drenthe zoeken gedreven jonge muzikanten voor een bijzondere muziektheaterproductie op locatie. Uitgangspunt voor deze productie is de compositie Die schöne Müllerin van de wereldberoemde componist Franz Schubert.

 • Activiteiten in het kader van 4 en 5 mei in de Grote Kerk in Emmen Bekijk details

  14 maart 2023

  In aanloop naar 4 en 5 mei organiseren Facet en Inspiratieplein Grote Kerk twee bijeenkomsten in de Grote Kerk in Emmen.

 • Landelijk Noodfonds Energie: aanvragen kan t/m 30 april Bekijk details

  14 maart 2023

  Huishoudens met een inkomen tot 200% van het sociaal minimum en een hoge energierekening kunnen steun aanvragen bij het Landelijk Noodfonds Energie. Het noodfonds kan dan een deel van de energierekening van oktober 2022 t/m maart 2023 betalen. Aanvragen is mogelijk t/m 30 april. Inwoners van de gemeente Emmen kunnen hulp krijgen bij het aanvragen.

 • Het IDO, wat is dat eigenlijk? Bekijk details

  7 maart 2023

  Het internet is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Je kunt er je nieuwe trui bestellen, je treinkaartje kopen en op Facebook berichtjes van vrienden lezen. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Voor hen is er het IDO dat staat voor Informatiepunt Digitale Overheid.

 • Servicepunt in de St. Gerardusschool geopend! Bekijk details

  7 maart 2023

  In de St. Gerardusschool te Barger-Oosterveld is op 6 maart een servicepunt gecombineerd met de Bibliotheek op school in de basisschool feestelijk geopend. Het servicepunt is geopend voor bewoners van Barger-Oosterveld en biedt een collectie romans, Grote Letter Boeken en jeugdboeken voor kinderen en volwassenen.

 • Facet Filmproject Bekijk details

  6 maart 2023

  Heb jij altijd al mee willen werken aan een film? Grijp dan nu je kans! Wordt jouw film een actiefilm, thriller of docu?

 • Blog: Niet lachen! Bekijk details

  22 februari 2023

  Linde is twee jaar en ze heeft een broertje gekregen. Ze komt hem met haar moeder aan me laten zien, en ik mag hem inschrijven bij de bibliotheek. We kletsen wat (waarbij Linde het hoogste woord heeft), ik complimenteer de vrouw met haar prachtige stel kinderen, en ondertussen maak ik een lidmaatschapspasje voor de kleine jongen.

Paginanavigatie