Gluren bij de Buren, ook bij Facet!

Gepubliceerd op: 2 januari 2024 08:15

Gluren bij de Buren is een landelijk huiskamerfestival dat jaarlijks wordt georganiseerd. Op zondag 4 februari worden tientallen huiskamers omgetoverd tot podia. Facet is deze middag dé huiskamer voor twee acts!

Open Sessions Emmen

In samenwerking met de Emmense muzikanten Niels Voskuil en Rowdy Prins organiseert Facet elke eerste dinsdag van de maand Open Sessions in café ‘De drie Paardjes’. (Jonge) muzikanten krijgen de unieke kans om mee te spelen of te zingen met de professionele huisband van de Open Sessions.

Tijdens Gluren bij de Buren vinden deze gezellige jamsessies plaats in het Facet Café, waarbij de sessies worden geopend met een optreden van de huisband.

Koor Geen Gehoor

Koor Geen Gehoor is eind 2022 opgericht voor mensen die graag zingen maar van zichzelf vinden dat zij dat niet kunnen. Het concept is laagdrempelig en een groot succes, zelfs de landelijke tv-zenders besteedden er aandacht aan. Daarbij is zingen leuk én gezond! Vooral het plezier dat zingen brengt wil het koor graag uitdragen.

Het koor zingt nummers die bijna iedereen kent en daarmee vinden ze het alleen maar leuk wanneer het publiek ook een muzikaal steentje bijdraagt.

Programma 4 februari

  • Open Sessions: 13:30, 14:30, 15:30.
  • Koor Geen Gehoor: 14:15, 15:00.

Onze deuren staan wijd open voor iedereen die van muziek houdt en deel wil uitmaken van dit evenement. Of je nu wilt meespelen of gewoon wilt luisteren, iedereen is welkom.