Vestigingen en openingstijden

 • Facet bibliotheek Emmen centrum Bekijk details

  De bibliotheek van Emmen staat aan het Noorderplein in de nabijheid van bushaltes en parkeerplaatsen. De bibliotheek heeft veel te bieden: een uitgebreide collectie boeken, kranten en tijdschriften en dvd’s. Verder is er een speciale collectie over Emmen en Drenthe. Informatie is ook digitaal op te vragen via internet en databestanden. Via de publiekswijzer kun je digitaal toegang verkrijgen tot collecties van honderden bibliotheken. Op de tweede etage is er een biebcafé. De bibliotheek organiseert...

 • Facet bibliotheek Nieuw-Amsterdam Bekijk details

  De bibliotheek in Nieuw-Amsterdam heeft veel te bieden: een uitgebreide collectie boeken, kranten en tijdschriften en dvd’s. Informatie is ook digitaal op te vragen via internet en databestanden. Via de publiekswijzer kun je digitaal toegang verkrijgen tot collecties van honderden bibliotheken. De bibliotheek organiseert informatieve bijeenkomsten als lezingen, workshops, culturele activiteiten en cursussen.

 • Facet bibliotheek Emmer-Compascuum Bekijk details

  De bibliotheek in Emmer-Compascuum heeft veel te bieden: een uitgebreide collectie boeken, kranten en tijdschriften en dvd’s. Informatie is ook digitaal op te vragen via internet en databestanden. Via de publiekswijzer kun je digitaal toegang verkrijgen tot collecties van honderden bibliotheken. De bibliotheek organiseert informatieve bijeenkomsten als lezingen, workshops, culturele activiteiten en cursussen.

 • Facet bibliotheek Klazienaveen Bekijk details

  De bibliotheek in Klazienaveen heeft veel te bieden: een uitgebreide collectie boeken, kranten en tijdschriften en dvd’s. Informatie is ook digitaal op te vragen via internet en databestanden. Via de publiekswijzer kun je digitaal toegang verkrijgen tot collecties van honderden bibliotheken. De bibliotheek organiseert informatieve bijeenkomsten als lezingen, workshops, culturele activiteiten en cursussen.

 • Facet Bibliotheekservicepunt Emmerhout Bekijk details

  Servicepunt Emmerhout is een jeugdbibliotheek. Naast jeugdboeken heeft dit Servicepunt een kleine collectie romans en Grote Letter Boeken. Er zijn internetcomputers aanwezig voor het kunnen raadplegen van het digitale aanbod van de bibliotheek.

 • Facet Bibliotheekservicepunt Schoonebeek Bekijk details

  Het Servicepunt Schoonebeek is gevestigd in ‘t Aole Gemientehoes. Het biedt in een collectie Grote letterboeken, een collectie romans en een kleine collectie peuterboeken aan.

 • Facet Bibliotheekservicepunt Erica Bekijk details

  Het Servicepunt Erica is gevestigd in 't Schienvat. Facet biedt in Erica een leestafel met tijdschriften en het Dagblad van het Noorden, Grote Letterboeken, een ruime collectie romans en een kleine collectie peuterboeken. Reserveringen kunnen hier worden opgehaald.

 • Facet Bibliotheekservicepunt Bargeres Bekijk details

  Het Servicepunt Bargeres is gevestigd in het Brinkenhoes. Facet biedt in Bargeres Grote Letterboeken, romans, tijdschriften en peuterboeken. Reserveringen kunnen hier worden opgehaald.

 • Facet Bibliotheekservicepunt Nieuw-Weerdinge Bekijk details

  Het Servicepunt Nieuw-Weerdinge is gevestigd in de Badde. Het biedt Romans, Grote Letterboeken en een kleine collectie peuterboeken. Reserveringen kunnen hier worden opgehaald.