Facet en SeniorWeb gaan samenwerken

Gepubliceerd op: 9 januari 2024 08:15

Facet en SeniorWeb Zuid-Oost Drenthe zijn per 1 januari 2024 een samenwerkingsverband aangegaan. Seniorweb biedt, naast de locaties in de Holtingerhof in Bargeres en de Noorderbreedte in Klazienaveen, nu ook computercursussen en digitale ondersteuning aan bij Facet in het centrum van Emmen.

Dankzij deze samenwerking kunnen de cursussen van SeniorWeb en de ondersteuning gratis worden aangeboden. Beide organisaties hopen hierdoor meer mensen te bereiken die (nog) niet digitaal vaardig zijn. Zo kan elke inwoner van Emmen mee blijven doen in een samenleving die steeds digitaler wordt.

SeniorWeb gaat graag in gesprek met aanstaande cursisten om te kijken welke cursus het beste past bij zijn of haar leerwensen. Er zijn drie informatiemiddagen.

  • Woensdagmiddag 17 januari bij Facet Emmen centrum van 14.00-16.00 uur.
  • Donderdagmiddag 18 januari bij de Noorderbreedte in Klazienaveen van 14.00-16.00 uur.
  • Zaterdagmiddag 20 januari in de Holtingerhof in Bargeres van 14.00-16.00 uur.

Belangstellenden kunnen - indien mogelijk – de eigen laptop, tablet of smartphone meenemen zodat gekeken kan worden of het apparaat geschikt is om tijdens de cursus te gebruiken.

Daarnaast is er de mogelijkheid om zich via onze website aan te melden voor de cursussen van SeniorWeb. Voor de individuele ondersteuning kan dit via www.seniorweb.nl/emmen of telefonisch 06-55703623.

Aanmelden cursussen SeniorWeb

Aanmelden individuele ondersteuning SeniorWeb