Nieuws

Resultaat 61 - 70 (van 109)

Weergaveopties:

 • Ondersteuning Bibliotheek Emmen bij Coronatoegangsbewijs Bekijk details

  1 oktober 2021

  Vorige week is in de landelijke en regionale pers gecommuniceerd dat bibliotheken ondersteunen bij het aanvragen van een coronatoegangsbewijs. De vermeldingen in de media hebben de Bibliotheek Emmen echter overvallen. Hier is vooraf geen communicatie over geweest en medewerkers waren niet geïnformeerd. Desondanks heeft Bibliotheek Emmen snel kunnen schakelen en staan medewerkers klaar om inwoners te helpen. In de vestiging in het centrum van Emmen is zelfs de bezetting ook opgevoerd om de vele vragen...

 • Europe Readr komt naar de Bibliotheek Emmen! Bekijk details

  30 september 2021

  Het Internationale project van het Europe Readr platform komt naar Bibliotheek Emmen. Europe Readr is het vlaggenschipproject van het Sloveense voorzitterschap van de Raad van de EU, dat iedereen aanmoedigt een boek open te slaan voor een betere toekomst.

 • Bibliotheek weer open op zondag Bekijk details

  29 september 2021

  Van oktober t/m maart is de Bibliotheek in het centrum van Emmen weer geopend op zondagmiddag. Ook als je geen lid bent, ben je van harte welkom.

 • STROOM Emmen zoekt jongeren die willen vlammen voor Emmen Bekijk details

  29 september 2021

  Op dinsdag 12 oktober zijn de audities voor STROOM: een gloednieuw programma van de Bieb in Emmen voor creatieve, ondernemende jongeren om samen met een toegewijd team echt toffe events te organiseren.

 • Activiteiten tijdens de Kinderboekenweek Bekijk details

  28 september 2021

  Tijdens de Kinderboekenweek (6 tot en met 17 oktober) organiseert de Bibliotheek Emmen verschillende activiteiten voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. De Kinderboekenweek staat dit jaar in het teken van beroepen, onder het motto Worden wat je wil. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om te fantaseren over de toekomst.

 • Woeste Willem in Nieuw-Amsterdam Bekijk details

  13 september 2021

  Feestelijke voorstellingen voor kleuters in Bibliotheek Nieuw-Amsterdam.

 • Lancering vriendenprogramma Bibliotheek Emmen Bekijk details

  7 september 2021

  Bibliotheek Emmen start met het vriendenprogramma Bieb voor Friends voor zowel leden als bezoekers van de bibliotheek.

 • Bondgenotenavond op 9 september in Emmen Bekijk details

  31 augustus 2021

  Op 9 september organiseert het Bondgenootschap voor een Geletterd Drenthe de jaarlijkse Bondgenotenavond om aandacht te vragen voor laaggeletterdheid, en het voorkomen en bestrijden daarvan.

 • Grand opening STROOMlab Emmen! Bekijk details

  24 augustus 2021

  Zaterdagmiddag 4 september opent wethouder Robert Kleine een nieuw initiatief voor jongeren; STROOMlab Emmen in de centrale Bibliotheek Emmen.

 • Opening Geheugenkabinet Bekijk details

  8 juli 2021

  Deze week werd het Geheugenkabinet geopend door Guido Rink in de Bibliotheek in het centrum van Emmen. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar het geheugen. Samen met het lokale (zorg)netwerk bieden we boeken, spellen en binnenkort ook activiteiten aan.

Paginanavigatie