Nieuws

Resultaat 61 - 70 (van 182)

Weergaveopties:

 • Oproep: Kandidaten Drentse en Groene Anjer Prijs 2023 Bekijk details

  26 mei 2023

  Wordt jouw stichting of vereniging de winnaar van de Drentse of Groene Anjer Prijs 2023? Deze prijzen worden op 3 november uitgereikt door het Prins Bernhard Cultuurfonds Drenthe. Beide prijzen zijn een bedrag van € 5.000. Het Prins Bernhard Cultuurfonds Drenthe vraagt om kandidaten aan te melden voor deze prijzen.

 • 10 jaar CMK Bekijk details

  23 mei 2023

  Tien jaar CMK in Drenthe. Wat hebben we met z’n allen veel bereikt. Op 1 november vieren we dit decennium tijdens het Drentse Festival Cultuureducatie in Theater De Tamboer in Hoogeveen! En dat doen we graag met jou! Laat je op het festival inspireren en kijk met ons vooruit naar de komende 10 jaar CMK.

 • Danslessen voor mensen met ziekte van Parkinson Bekijk details

  9 mei 2023

  Mensen met de ziekte van Parkinson en hun mantelzorgers kunnen vanaf woensdag 10 mei in Drenthe meedoen aan speciale danslessen van Dans op Recept. De danslessen zijn in Emmen, Hoogeveen, Meppel en Roden. Na de zomervakantie sluiten Assen en Zuidlaren naar verwachting ook aan.

 • Emmen Danst! Bekijk details

  8 mei 2023

  Emmen Danst! met 9 Dansscholen uit Emmen.

 • Expositie: Every picture tells a story Bekijk details

  1 mei 2023

  In mei is de expositie 'Every picture tells a story' van Emmenaar Fokke Wester te bewonderen in Facet Emmen centrum.

 • Expositie Boekbindclub Emmen Bekijk details

  24 april 2023

  Vanaf 20 april exposeert de boekbindclub in Facet. Deze groep bestaat al een heel aantal jaar en wordt gefaciliteerd door Het Gilde Emmen.

 • Facet ondersteunt Urban muziekscene in Emmen Bekijk details

  17 april 2023

  ‘Wat gaaf! Dit moeten we vaker doen’, verzucht een van de muzikanten na afloop van de Urban Kick off Emmen. Donderdagavond 12 april vond deze plaats bij Facet Emmen centrum.

 • Expositie Golbang Khorasani Bekijk details

  3 april 2023

  In april is in Facet Emmen centrum een exposite van Golbang Khorasani te bewonderen. Golbang is dichter, schrijver, kalligraaf en wetenschapper van Perzische afkomst en woont sinds 1987 met zijn gezin in Nederland

 • Pheline Smit wint Emmense voorleeswedstrijd! Bekijk details

  24 maart 2023

  Pheline Smit van basisschool de Bascule uit Nieuw-Amsterdam heeft vanmiddag de Emmense voorleeswedstrijd gewonnen. Deze wedstrijd vond plaats in het Rensentheater. Het betrof hier de finale van De Nationale Voorleeswedstrijd. De winnaar zal binnenkort Emmen vertegenwoordigen in de provinciale finale.

 • Speel mee in Schubert.nu Bekijk details

  23 maart 2023

  #GoClassic en Garage TDI Jeugdtheater Drenthe zoeken gedreven jonge muzikanten voor een bijzondere muziektheaterproductie op locatie. Uitgangspunt voor deze productie is de compositie Die schöne Müllerin van de wereldberoemde componist Franz Schubert.

Paginanavigatie