Nieuws

Resultaat 41 - 50 (van 196)

Weergaveopties:

 • Expositie Jeannine Indeweij Gerlings Bekijk details

  12 december 2023

  In januari exposeert kunstenares Jeannine Indeweij-Gerlings uit Weerdinge een deel van de door haar gemaakte beeldencollectie in Facet Emmen centrum.

 • Geen printer? Geen probleem bij Facet! Bekijk details

  12 december 2023

  Wil je iets printen maar heb je geen printer? Bij Facet Emmen centrum is het mogelijk om te printen vanaf een eigen telefoon, tablet, laptop of een computer thuis.

 • Breng nu je stem uit op de Cultuurprijs 2023! Bekijk details

  30 november 2023

  Jullie hebben vast al gehoord dat de genomineerden voor de Cultuurprijs 2023 bekend zijn!

 • Trots op je buurt Bekijk details

  22 november 2023

  In het project ‘Trots op je buurt’ gaat Facet op zoek naar de kracht van een buurt: waarom is het er fijn om te wonen, wat doen de bewoners goed met elkaar en wat betekent een prettige woonomgeving voor je mentale en fysieke gesteldheid?

 • Emmen Rocks Bekijk details

  16 november 2023

  Afgelopen zondag rockte Emmen als nooit tevoren tijdens EMMEN ROCKS!

 • Verkiezingsgesprek: Klimaatkrachten bundelen Bekijk details

  10 november 2023

  De verkiezingen komen er weer aan. Op 16 november organiseert Facet daarom speciaal voor jongeren een interactieve en ongedwongen avond, waarin we in gesprek gaan over het klimaat. Ben je geïnteresseerd in het welzijn van jouw omgeving en wil je graag meepraten samen met andere jongeren over dit belangrijke onderwerp? Dan mag je dit niet missen!

 • Expositie Herstelruimte Bekijk details

  7 november 2023

  Gedurende de maand november is in Facet Emmen centrum een expositie te bewonderen van Herstelruimte Emmen.

 • Wie wint de Cultuurprijs Emmen 2023 Bekijk details

  23 oktober 2023

  Vrijdag 5 januari 2024 wordt de Cultuurprijs Emmen uitgereikt. Deze prijs is bedoeld voor personen die recent een vernieuwende artistieke ontwikkeling hebben laten zien.

 • Expositie ArchitectuurPunt Drenthe bij Facet Bekijk details

  23 oktober 2023

  Stichting ArchitectuurPunt Drenthe is in 2013 in Emmen opgericht en bestaat in 2023 10 jaar. Ter gelegenheid van dit lustrum heeft op 15 september 2023 in De Nieuwe Kolk in Assen het congres ‘Drenthe: Méér dan mooi!’ plaatsgevonden. Tegelijkertijd werd ook de Drentse ArchitectuurPrijs 2023 uitgereikt. Deze editie kende een samenwerking van ArchitectuurPunt Drenthe, Libau, Stichting Berlagehuis Usquert.

 • Thuis bij Facet, ook tijdens de Kinderboekenweek! Bekijk details

  9 oktober 2023

  Afgelopen zondag verwelkomde Facet kinderen en (groot)ouders tijdens het uitverkochte Kinderboekenweek-feest bij Facet. Zij konden deelnemen aan verschillende workshops en activiteiten, ontmoetten schrijvers en woonden een muzikale theatervoorstelling bij.

Paginanavigatie