Nieuws

Resultaat 71 - 80 (van 167)

Weergaveopties:

 • Taalpunt Emmen heeft haar kwaliteit op orde! Bekijk details

  10 november 2022

  Taalpunt Emmen heeft onlangs het officiële kwaliteitscertificaat behaald van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Vanmorgen werd dit certificaat feestelijk overhandigd door wethouder Raymond Wanders aan Nicole Stiekema, voorzitter van de kerngroep Emmen Telt mee met Taal. Met dit certificaat voldoet het taalpunt aan belangrijke kwaliteitsnormen.

 • De top 5 van november Bekijk details

  9 november 2022

  Trending e-books van Facet! Ben je benieuwd wat de meest gelezen e-books zijn bij Facet? Deze vijf e-books werden de afgelopen maanden het meest door jullie gelezen.

 • Facet zet zich in voor gelijke kansen op gezondheid voor inwoners Emmen. Bekijk details

  7 november 2022

  Gelijke kansen op gezondheid voor alle inwoners van Emmen. Dat is waar Facet zich samen met ruim 25 andere organisaties voor inzet. Op donderdag 3 november hebben wij hiervoor het lokaal preventieakkoord Emmen ondertekend.

 • Like en Cancel Bekijk details

  31 oktober 2022

  Via sociale media delen we leuke momenten uit ons leven en maken we ons hard voor wat we belangrijk vinden. Met een like geef je een positieve reactie op video’s, berichten of reacties van anderen.

 • De VoorleesExpress zoekt vrijwilligers Bekijk details

  27 oktober 2022

  Lijkt het je leuk om een kind te ondersteunen met taal? Met een uur per week kun jij al bijdragen aan zijn of haar taalontwikkeling.

 • Nederland Leest gaat van start Bekijk details

  26 oktober 2022

  Kom naar Facet tijdens Nederland Leest en krijg het boek Mevrouw mijn moeder van Yvonne Keuls van ons cadeau!

 • Wie wint de Cultuurprijs Emmen 2022 Bekijk details

  20 oktober 2022

  Vrijdag 6 januari 2023 wordt de Cultuurprijs Emmen uitgereikt. Deze prijs is bedoeld voor personen die recent een vernieuwende artistieke ontwikkeling hebben laten zien. Een opkomend talent kan genomineerd worden, iemand die zijn strepen in de muziek, dans, theater, kunst of literatuur al heeft verdiend en iedereen die zich hiertussen bevindt. Naast personen kunnen ook verenigingen of instellingen worden genomineerd. Voorwaarde is dat er een sterke culturele binding is met de gemeente Emmen. ...

 • Totaal Theaterwerkplaats Bekijk details

  19 oktober 2022

  Een samenwerking van het Esdal College met Facet.

 • Terugblik Kinderboekenweek 2022 met thema Gi-Ga-Groen! Bekijk details

  14 oktober 2022

  Rode appelwangen op gezichten van peuters en kleuters die genoten hebben van een prentenboek en deze nog eens tot zich hebben genomen in de vorm van dans. Druk napratende kinderen die de poppenvoortelling 'Fladdertje' van Jinky's Mikmak verlieten. Facet biedt in de Kinderboekenweek echter niet alleen activiteiten in de verstigingen, Gi-Ga-Groen kleurt ook de (voor)scholen.

 • Met korting naar Kruimeltje in het ATLAS Theater Bekijk details

  13 oktober 2022

  Kruimeltje de familiemusical komt naar het ATLAS Theater.

Paginanavigatie