Met korting naar het ATLAS

Gepubliceerd op: 23 april 2024 08:00

Koop je tickets aan de Theaterkassa van het ATLAS Theater en ontvang op vertoon van je Facet ledenpas € 2,50 korting op de volgende voorstellingen.

Peppa op Avontuur in ATLAS

Knor, knor! Wat is dat nu? Het populaire, vrolijke varkentje Peppa Pig en al haar vriendjes komen terug naar het ATLAS Theater met de spiksplinternieuwe familievoorstelling Peppa Pig Live! – Peppa op Avontuur. In deze vrolijke voorstelling beleef je samen met Peppa en haar vriendjes het allerleukste buitenavontuur! Kom je ook?

De voorstelling van Peppa Pig Live! (2 t/m 6 jaar) is op zaterdag 25 mei in het ATLAS Theater te zie. Koop je tickets aan de Theaterkassa en ontvang op vertoon van je Facet ledenpas (voorheen bieb-pas) € 2,50 korting. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie.

Na de voorstelling wordt het feest compleet tijdens de Kids Afterparty!


Boer Boris is de Baas

Speciaal voor de 10e verjaardag van deze populaire kinderboekenserie komen twee technici met een levensgrote kijkdoos naar het theater. Bij aanvang staat een enorme doos op het podium. Langzaam maar zeker vouwen de technici deze open, waarna een driedimensionaal theater ontstaat. Daar verschijnen Boer Boris, zijn machines, de boerderijdieren en zelf de vogelverschrikkers!

De voorstelling Boer Boris (4 t/m 7 jaar) is op zondag 26 mei in het ATLAS Theater te zien. Koop je tickets aan de Theaterkassa en ontvang op vertoon van je Facet ledenpas (voorheen bieb-pas) € 2,50 korting. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie.

Na de voorstelling wordt het feest compleet tijdens de Kids Afterparty!