Opening STROOMstudio

Gepubliceerd op: 16 april 2024 08:21

Op zondag 21 april is de feestelijke opening van de nieuwe STROOMstudio bij Facet Emmen centrum.

‘Jongeren met belangstelling voor muziek, fotografie, podcast of vloggen kunnen zeer binnenkort terecht in de nieuwe studio van Facet’ aldus een enthousiaste studiocoach Sigrid Koster. ‘De afgelopen 3 maanden hebben we hard gewerkt aan de bouw van de studio en het resultaat mag er zijn al zeg ik het zelf’.

Op zondagmiddag 21 april om half 4 wordt de zogenaamde STROOMstudio feestelijk geopend in bijzijn van jongeren die niet kunnen wachten om in deze nieuwe studio aan de slag te gaan.

‘Er zijn voor de verschillenden functies twee vaste openingsmomenten in de week’ , vervolgt Koster. ‘ Op de zaterdagmiddag is er gelegenheid om muzikaal te experimenteren en kennis te maken met diverse apparatuur en instrumenten. Op donderdagavond is het de beurt aan liefhebbers van fotografie en bijvoorbeeld podcast maken. En op maandagmiddag/avond kunnen jongeren onder leiding van studiocoach Thomas van Schaik gericht aan de slag om bijvoorbeeld een demo op te nemen’.

De feestelijke opening is op 21 april van 15.30 -16.30 uur. Jongeren met een specifieke interesse zijn welkom om een kijkje te komen nemen. Meer informatie over openingstijden en spelregels is te vinden de pagina van STROOMstudio.

Ontdek de STROOMstudio