Nieuws

Resultaat 51 - 60 (van 182)

Weergaveopties:

 • Groene vingers opgelet! Bekijk details

  29 juni 2023

  We starten voorjaar 2024 met een zadenbibliotheek! Help je mee deze te vullen?

 • Muziektheaterroute rondom een Drentse molen Bekijk details

  27 juni 2023

  Op zaterdag 15 juli (15.00 en 19.30 uur) en op zondag 16 juli (15.00 uur) brengen de Vooropleiding van Garage TDI, Kamerorkest Somer en #GoClassic de muziektheaterroute Schubert.Nu. Een muzikale en theatrale wandelroute rondom Molen De Boezemvriend in De Groeve.

 • Welkom in de Herstelruimte Emmen Bekijk details

  27 juni 2023

  Heb je iets naars meegemaakt en ben je daarvan aan het herstellen? Een verslaving, psychische problemen of een andere ontwrichtende ervaring? In het trefpunt van de Herstelruimte Emmen op de tweede verdieping van Facet, kun je in gesprek gaan met gelijken om de kwaliteit van je leven te verbeteren en jezelf te ontwikkelen.

 • Vakantielezen met Facet! Lees je met ons mee? Bekijk details

  27 juni 2023

  Vakantielezen is een leesbevorderingsproject voor kinderen uit groep 3 en 4. Bij de start van dit project hebben de leesconsulenten van Facet een bezoekje gebracht aan heel veel basisscholen in de gemeente Emmen om dit mooie project te introduceren. Het is een spannende ontdekkingsreis voor beginnende lezers. Aan de hand van verhalen ga je langs verschillende landen. Ga je deze zomer mee op reis?

 • Taalhelden van Emmen Bekijk details

  23 juni 2023

  Wij feliciteren de taalhelden uit de gemeente Emmen met de taalheldenprijs van prinses Laurentien! In Drenthe zijn twee initiatieven in de prijzen gevallen, namelijk Dennis Bos uit Emmen en vier scholieren van het Hondsrugcollege in Emmen.

 • Verhalenvertellers gezocht! Bekijk details

  20 juni 2023

  Wat bindt jou aan Emmen? Wat heeft Emmen dat maakt dat jij hier woont? Wat is jouw verhaal? Met die vraag gaan we de komende maanden aan de slag. Wij geloven namelijk dat iedereen een verhaal te vertellen heeft en dat ze samen hét Verhaal van Emmen vormen. Of je familie al generaties lang in Emmen woont of dat je je hier hebt gevestigd voor werk, studie, rust en ruimte of voor de liefde, vertel! Als er één verhaal is, dat het verdient verteld te worden, dan is dat het Verhaal van ons mooie Emmen.

 • Totaaltheaterproject Esdal College VMBO Bekijk details

  13 juni 2023

  Op 15 en 16 juni staat de Esdal Campus Emmen in het teken van een spectaculair evenement ter afsluiting van het eerste jaar van het Van Gogh project.

 • Tijdschriften nu ook in de Online Bibliotheek Bekijk details

  30 mei 2023

  Lees ook tijdschriften in de app van de online Bibliotheek. Waar en wanneer je wilt, op je tablet of telefoon. Of je nu houdt van gierende banden of rustgevende yoga, ronkende roddels of onderbouwde opinies: wij hebben er een tijdschrift van in de collectie.

 • Kunstexpositie door ‘Zorgperron’ bij Facet Bekijk details

  30 mei 2023

  Onder het motto ‘Kunst is het leven en het leven is een kunst’ organiseert dagbestedingslocatie ‘Zorgperron’ in samenwerking met Facet gedurende de maand juni een kunstexpositie in Facet Emmen centrum.

 • Vakantie boekenmarkt Bekijk details

  28 mei 2023

  Met de zomer voor de deur houden wij, zoals elk jaar, weer een boekenmarkt. Hier kun je voor een klein prijsje een afgeschreven boek of tijdschrift kopen. Dus wil jij in de zomervakantie genoeg te lezen hebben... Kom dan langs!

Paginanavigatie