Expositie Photovoice

Gepubliceerd op: 1 juli 2024 08:00

Deelnemers van Herstelruimte Emmen hebben een workshop Photovoice gevolgd. Photovoice is een methode om met behulp van het maken van foto’s gedachten en gevoelens uit te drukken en betekenis te geven. De hoofdvraag was: Wat betekent de Herstelruimte voor je?

Maak kennis met 13 inspirerende presentaties van mensen die werken aan hun herstel van verslaving, psychische kwetsbaarheid en/of andere nare ervaringen. Met beeld en tekst zoomen zij in op belangrijke momenten in hun herstelproces, wat niet alleen bewustwording kan bieden aan hun eigen persoonlijke ontwikkeling, maar ook aan die van anderen.

Sta even stil, kijk rond en leer van de buitengewone verhalen van deze moedige mensen.

De expositie duurt van 3 juli tot 30 juli.

Over Herstelruimte Emmen

Herstelruimte Emmen is een ontmoetingsplek in Facet Emmen centrum waar je ervaringen kunt delen, kennis en inspiratie kunt opdoen en steun kunt vinden. Een plek waar je kunt werken aan jouw herstel.

Herstellen gaat niet altijd over genezen, maar over welbevinden. Je eigen leven weer in de hand krijgen en verder kunnen. Herstelruimte Emmen biedt cursussen, trainingen en workshops aan. Ontmoeting speelt een belangrijke rol. Labels en diagnoses spelen géén rol en iedereen is welkom.

Ontdek Hertstelruimte Emmen