Nieuws

Resultaat 21 - 30 (van 167)

Weergaveopties:

 • Vacature Programmeur Ontmoeten / Adviseur Cultuurparticipatie Bekijk details

  6 september 2023

  Voor de afdeling Samenleving zijn we op zoek naar: Programmeur programmalijn Ontmoeten/ Adviseur Cultuurparticipatie (24 uren)

 • Van Lowlands tot Uitfestival Bekijk details

  22 augustus 2023

  Afgelopen weekend stond het Noord Nederlands Orkest na annuleringen toch eindelijk op Lowlands. Voor iedereen die daar niet bij kon zijn is er goed nieuws; het NNO komt namelijk ook naar het Uitfestival op zaterdag 9 september!

 • Expositie Karen Kuper Bekijk details

  9 augustus 2023

  De gehele maand september is in Facet Emmen centrum een expositie van Karen Kuper uit Nieuw-Amsterdam te zien. In deze expositie toont Karen haar abstracte schilderijen. Een compleet nieuwe serie ten opzichte van haar vorige expositie.

 • Facet ontwikkelt project ''Boek te leen''. Bekijk details

  14 juli 2023

  Wethouder Dewy Leal ontvangt twee boeken geschreven én geïllustreerd door kinderen uit Emmen. Facet heeft in samenwerking met twee basisscholen een pilot project ontwikkeld, dat kinderen die net hebben leren lezen in groep 3 en 4, stimuleert om zelf (meer) te gaan lezen. Om kinderen hiertoe aan te zetten gaan zij samen met hun klasgenootjes een boek maken.

 • Museum Collectie Brands en Facet werken samen aan erfgoedverhalen Bekijk details

  6 juli 2023

  Op 6 juli ondertekenden Nicole Stiekema, directeur van Facet, en Hank Peters, voorzitter Museum Collectie Brands een intentieverklaring. Hiermee gaan ze een samenwerking aan voor de uitwisseling van hun collecties ten behoeve van het project Verhaal van Emmen van Facet en de tentoonstelling Industrieel Erfgoed in Museum Collectie Brands.

 • Groene vingers opgelet! Bekijk details

  29 juni 2023

  We starten voorjaar 2024 met een zadenbibliotheek! Help je mee deze te vullen?

 • Muziektheaterroute rondom een Drentse molen Bekijk details

  27 juni 2023

  Op zaterdag 15 juli (15.00 en 19.30 uur) en op zondag 16 juli (15.00 uur) brengen de Vooropleiding van Garage TDI, Kamerorkest Somer en #GoClassic de muziektheaterroute Schubert.Nu. Een muzikale en theatrale wandelroute rondom Molen De Boezemvriend in De Groeve.

 • Welkom in de Herstelruimte Emmen Bekijk details

  27 juni 2023

  Heb je iets naars meegemaakt en ben je daarvan aan het herstellen? Een verslaving, psychische problemen of een andere ontwrichtende ervaring? In het trefpunt van de Herstelruimte Emmen op de tweede verdieping van Facet, kun je in gesprek gaan met gelijken om de kwaliteit van je leven te verbeteren en jezelf te ontwikkelen.

 • Vakantielezen met Facet! Lees je met ons mee? Bekijk details

  27 juni 2023

  Vakantielezen is een leesbevorderingsproject voor kinderen uit groep 3 en 4. Bij de start van dit project hebben de leesconsulenten van Facet een bezoekje gebracht aan heel veel basisscholen in de gemeente Emmen om dit mooie project te introduceren. Het is een spannende ontdekkingsreis voor beginnende lezers. Aan de hand van verhalen ga je langs verschillende landen. Ga je deze zomer mee op reis?

 • Taalhelden van Emmen Bekijk details

  23 juni 2023

  Wij feliciteren de taalhelden uit de gemeente Emmen met de taalheldenprijs van prinses Laurentien! In Drenthe zijn twee initiatieven in de prijzen gevallen, namelijk Dennis Bos uit Emmen en vier scholieren van het Hondsrugcollege in Emmen.

Paginanavigatie