Nieuws

Resultaat 21 - 30 (van 182)

Weergaveopties:

 • Expositie Mayon Middeljans Bekijk details

  31 januari 2024

  Expositie Mayon Middeljans - In maart exposeert illustrator Mayon Middeljans uit Emmen een deel van haar werk in Facet Emmen centrum.

 • Facet en SeniorWeb gaan samenwerken Bekijk details

  9 januari 2024

  Facet en SeniorWeb Zuid-Oost Drenthe zijn per 1 januari 2024 een samenwerkingsverband aangegaan. Seniorweb biedt, naast de locaties in de Holtingerhof in Bargeres en de Noorderbreedte in Klazienaveen, nu ook computercursussen en digitale ondersteuning aan bij Facet in het centrum van Emmen.

 • Hilde Trip wint Cultuurprijs 2023 Bekijk details

  5 januari 2024

  Beeldend kunstenaar Hilde Trip is de winnaar van de Cultuurprijs 2023. Vrijdag 5 januari nam zij, tijdens het nieuwjaarsfeest van de gemeente Emmen, de prijs in ontvangst.

 • Gluren bij de Buren, ook bij Facet! Bekijk details

  2 januari 2024

  Gluren bij de Buren is een landelijk huiskamerfestival dat jaarlijks wordt georganiseerd. Op deze dag worden tientallen huiskamers omgetoverd tot podia. Facet is deze middag de huiskamer voor twee acts!

 • Workshop ChatGPT Bekijk details

  19 december 2023

  Facet Klazienaveen had de primeur met een workshop over ChatGPT. ChatGPT is een chatbot die van kunstmatige intelligentie gebruik maakt om complexe antwoorden te geven op elke open vraag. Je kunt ook opeenvolgende vragen stellen.

 • Tarieven 2024 Bekijk details

  18 december 2023

  De prijzen van sommige abonnementen gaan omhoog in 2024. Bekijk hier wat er voor jou verandert.

 • Expositie Jeannine Indeweij Gerlings Bekijk details

  12 december 2023

  In januari exposeert kunstenares Jeannine Indeweij-Gerlings uit Weerdinge een deel van de door haar gemaakte beeldencollectie in Facet Emmen centrum.

 • Geen printer? Geen probleem bij Facet! Bekijk details

  12 december 2023

  Wil je iets printen maar heb je geen printer? Bij Facet Emmen centrum is het mogelijk om te printen vanaf een eigen telefoon, tablet, laptop of een computer thuis.

 • Breng nu je stem uit op de Cultuurprijs 2023! Bekijk details

  30 november 2023

  Jullie hebben vast al gehoord dat de genomineerden voor de Cultuurprijs 2023 bekend zijn!

 • Trots op je buurt Bekijk details

  22 november 2023

  In het project ‘Trots op je buurt’ gaat Facet op zoek naar de kracht van een buurt: waarom is het er fijn om te wonen, wat doen de bewoners goed met elkaar en wat betekent een prettige woonomgeving voor je mentale en fysieke gesteldheid?

Paginanavigatie