Nieuws

Resultaat 21 - 30 (van 83)

Weergaveopties:

 • Op wie stem jij? Bekijk details

  1 maart 2022

  Wie zijn de toekomstige volksvertegenwoordigers van de gemeente Emmen? En op wie kun je 16 maart stemmen? Bibliotheek Emmen informeert je op verschillende manieren over de gemeenteraadsverkiezingen.

 • Expositie van Annet Verplanke Bekijk details

  22 februari 2022

  Van 2 maart tot en met 29 april 2022 zijn bij Bibliotheek Klazienaveen schilderijen en tekeningen van Annet Verplanke te zien gedurende de openingstijden. De schilderijen zijn geschilderd in magisch realisme.

 • Gratis workshops voor creatieve jongeren Bekijk details

  16 februari 2022

  ‘Op zondag 20 februari kunnen jongeren van 13 t/m 18 gratis deelnemen aan workshops dans, theater, DJ, film, expo, taal en fashion’, vertelt Bibian Welbergen van de organisatie. De workshops zijn toegankelijk voor alle jongeren uit Emmen en de rest van Drenthe.

 • Gratis prentenboek voor alle peuters in de gemeente Emmen Bekijk details

  24 januari 2022

  Van 26 januari tot en met 5 februari zijn de Nationale Voorleesdagen en in Emmen staat het boek ‘Vos gaat een stukje rijden’ centraal voor peuters. Alle peuters (2 en 3 jarigen) kunnen dit prentenboek gratis ophalen in één van de bibliotheekvestigingen: Emmen Centrum, Emmer-Compascuum, Klazienaveen of Nieuw-Amsterdam.

 • Pop up ‘Emmen geeft Energie’ open voor alle inwoners van de gemeente Emmen Bekijk details

  21 januari 2022

  Alle Emmenaren kunnen vanaf woensdag 2 februari 2022 in de pop up ‘’Emmen geeft Energie’’ terecht met al hun vragen over het besparen van energie. Dit informatiepunt is geopend in de bibliotheek in het centrum van Emmen en Klazienaveen.

 • Bibliotheek Emmen en De Kunstbeweging gaan samen verder in het nieuwe jaar! Bekijk details

  6 januari 2022

  Bibliotheek Emmen en De Kunstbeweging gaan samen verder in een nieuwe organisatie. De fusie van beide stichtingen is deze week definitief gemaakt. Na zorgvuldig onderzoek besloten beide organisaties in 2020 te gaan fuseren. Per januari 2022 zijn de krachten gebundeld in één stichting.

 • Bibliotheken gemeente Emmen blijven open Bekijk details

  20 december 2021

  Afgelopen weekend werd duidelijk dat Nederland grotendeels op slot gaat, maar de bibliotheken blijven open! Zo ook de vestigingen van de Bibliotheek Emmen.

 • Regenboogkast geopend bij Bibliotheek Emmen Bekijk details

  10 december 2021

  Op donderdag 9 december is de Regenboogkast in de Bibliotheek Emmen geopend. De kast komt voort uit een initiatief van een groep LHBTI-jongeren uit Emmen en omgeving, in samenwerking met de bibliotheek. De jongeren vinden dat er nog veel winst valt te behalen op het gebied van de acceptatie en emancipatie van LHBTI’ers in Emmen.

 • Reguliere openingstijden Bekijk details

  29 november 2021

  Bijna alle vestigingen van de Bibliotheek Emmen blijven tot 14 januari 2022 op de gebruikelijke tijden open, tot uiterlijk 20.00 uur. Alleen de bibliotheek in Emmer-Compascuum sluit voorlopig op donderdag om 17.00 uur. Servicepunten kunnen aangepaste openingstijden hebben.

 • Magische Wandeling Bekijk details

  24 november 2021

  Doe mee met de magische wandeling!

Paginanavigatie