Nieuws

Resultaat 11 - 20 (van 189)

Weergaveopties:

 • Expositie Oudroze Bekijk details

  7 mei 2024

  Vanaf 15 mei is de multimediale binnenexpositie Oudroze te bezichtigen in Facet Emmen centrum. Dit is een project van fotograaf/kunstenaar Ernst Coppejans en stichting Open Mind.

 • Emmen Danst! Bekijk details

  7 mei 2024

  Op zondag 26 mei organiseert Facet de vierde editie van Emmen Danst! waar maar liefst elf dansscholen uit Emmen aan deelnemen. Samen presenteren ze drie shows in de grote zaal van het ATLAS Theater.

 • Mis nooit meer een update van Facet! Bekijk details

  7 mei 2024

  Mis nooit meer een update van Facet! Laat je e-mailadres achter bij de balie of pas het aan via de app of de website van Facet. Geen zorgen: we sturen je alleen informatie waar je echt iets aan hebt.

 • Aangepaste openingstijden feestdagen Bekijk details

  23 april 2024

  Tijdens de komende feestdagen gelden enkele aangepaste openingstijden.

 • Groundbreakers: een uniek wijkproject Bekijk details

  23 april 2024

  Groundbreakers: Internationale jongeren verenigen zich voor de buurt Angelslo

 • Met korting naar het ATLAS Bekijk details

  23 april 2024

  Koop je tickets aan de Theaterkassa van het ATLAS Theater en ontvang op vertoon van je Facet ledenpas € 2,50 korting op de volgende voorstellingen.

 • Opening STROOMstudio Bekijk details

  16 april 2024

  Op zondagmiddag 21 april om half 4 wordt de zogenaamde STROOMstudio feestelijk geopend in bijzijn van jongeren die niet kunnen wachten om in deze nieuwe studio aan de slag te gaan.

 • Opening nieuwe Roeg! Hoek en Zadenbibliotheek Bekijk details

  11 april 2024

  Op woensdag 10 april opende Facet haar vernieuwe Roeg! Hoek met goed gevulde Zadenbibliotheek. De opening werd feestelijk verricht door Geke Hoogstins, kunstenaar en theatermaker, en Rineke Marwits, Teammanager Samenleving bij Facet; beide met een passie voor de natuur en duurzaamheid. Het is het “groene hart” binnen Facet waar je de Emmense natuur kunt ontdekken en zelfs kan meenemen.

 • Kansengelijkheid in het primair onderwijs Bekijk details

  9 april 2024

  Waar je wieg heeft gestaan maakt nog steeds veel uit in Nederland. Los van het feit dat iedere ouder wil dat zijn kind gelukkig wordt, krijgen nog lang niet alle kinderen gelijke kansen. Over dit onderwerp organiseerde Facet op woensdag 3 april een evenement voor pedagogisch medewerkers en leerkrachten.

 • Ceyda Kunt wint Emmense voorleeswedstrijd! Bekijk details

  29 maart 2024

  Ceyda Kunt van basisschool 't Eenspan heeft vanmiddag de Emmense voorleeswedstrijd gewonnen. Deze wedstrijd vond plaats in het Rensentheater, een knus theater in het voormalig Noorder Dierenpark. Het betrof hier de finale van De Nationale Voorleeswedstrijd. De winnaar zal binnenkort Emmen vertegenwoordigen in de provinciale finale. En wellicht wordt zij wel De Nationale Voorleeskampioen 2024

Paginanavigatie