Nieuws

Resultaat 1 - 10 (van 83)

Weergaveopties:

 • Facet gaat de strijd aan tegen laaggeletterdheid Bekijk details

  9 augustus 2022

  Facet gaat de strijd aan tegen laaggeletterdheid tijdens de Week van Lezen en Schrijven van 8 t/m 14 september. In deze week vragen we samen met honderden gemeenten, bibliotheken, ziekenhuizen en vrijwilligersorganisaties om extra aandacht voor het aanpakken van laaggeletterdheid in Nederland. We roepen daarom iedereen op om samen met ons mee te doen!

 • Gevarieerde expositie bij Facet Emmen centrum Bekijk details

  11 juli 2022

  In Facet, vestiging Emmen centrum, exposeert een groot aantal leden van de Amateur Kunstenaars Emmen. Het gaat om sieraden, beeldhouwwerk en schilderijen, zowel figuratief als abstract.

 • Fikse subsidie voor nieuw cultuurproject voor Esdal College Bekijk details

  7 juli 2022

  Vanaf volgend schooljaar gaat er een nieuw cultuurproject van start op de campus van het Esdal College.

 • Aangepaste openingstijden zomerperiode Bekijk details

  7 juli 2022

  In de zomervakantie gelden enkele aangepaste openingstijden.

 • Nieuwe abonnementen per 1 juli Bekijk details

  30 juni 2022

  Met ingang van 1 juli introduceert Facet wijzigingen in haar huidige abonnementen en een aantal nieuwe abonnementen. Wij bieden hiermee een flexibel en eigentijdse abonnementenstructuur waarbij we al onze leden laten profiteren van onze dienstverlening.

 • Vakantie boekenmarkt Bekijk details

  28 juni 2022

  Met de zomervakantie voor de deur houden wij, zoals elk jaar, weer een boekenmarkt. Hier kun je voor een klein prijsje een afgeschreven boek of tijdschrift kopen. Dus wil jij in de zomervakantie genoeg te lezen hebben... Kom dan langs!

 • Geslaagde tweede editie van Emmen Danst! Bekijk details

  21 juni 2022

  Maar liefst 200 dansers presenteerden afgelopen zondag 19 juni twee uitverkochte dansvoorstellingen in het ATLAS Theater. Trotse ouders en familieleden genoten van Emmen Danst.

 • Blog: Inspelen op de bezoeker en altijd een feestje! Bekijk details

  14 juni 2022

  Nu we alweer een tijdje opereren onder de naam Facet is verandering ook voor het personeel aan de orde van de dag. Laatst vroeg iemand me hoe we bij de receptie van Facet omgaan met de wijzigingen. Ik was even stil om erover na te denken en kon niet anders dan antwoorden dat ik er in de dagelijkse gang van zaken bij de balie niet heel veel van merk.

 • Leergang Muzikaal spel Bekijk details

  10 juni 2022

  Wist je dat elk kind muzikaal is? Jonge kinderen zijn dol op onderzoeken. Ook op muzikaal vlak. En ook al klinkt het voor ons soms als muzikaal kabaal, door te experimenteren, leren jonge kinderen veel over muziek. Hoe herken je dit ‘kabaal’ als muzikale ontwikkeling? En wat kun jij als professional doen om hun muzikale spel te stimuleren?

 • Zing & Spring Bekijk details

  5 juni 2022

  Zullen wij er samen voor zorgen dat alle kinderen in de gemeente Emmen weer kunnen zingen?

Paginanavigatie