Nieuws

Resultaat 71 - 80 (van 169)

Weergaveopties:

 • De top 5 van december Bekijk details

  19 december 2022

  5 handige tips voor jongeren!

 • Magische Wandeling Bekijk details

  27 november 2022

  Doe mee met de magische wandeling!

 • Facet opent begin 2023 nieuw servicepunt in de St. Gerardusschool te Barger-Oosterveld. Bekijk details

  23 november 2022

  Facet en de St. Gerardusschool te Barger-Oosterveld openen begin 2023 een servicepunt gecombineerd met de Bibliotheek op school in de basisschool. Met deze aanpak werken de Sint Gerardusschool en Facet structureel samen aan taalontwikkeling en leesbevordering. Het servicepunt is geopend voor bewoners van Barger-Oosterveld en biedt een collectie voor kinderen en volwassenen.

 • Cultuurweek 2022 Drenthe College Bekijk details

  17 november 2022

  Met een keiharde knal en een schot goudgele slingers sloot het Drenthe College gisteravond de cultuurweek 2022 af. Wat een mooie samenwerking met Facet! Drie dagen lang proefden 300 eerstejaarsstudenten van het Drenthecollege Veldlaan aan maar liefst 20 kunstdisciplines onder de bezielende begeleiding van kunstvakdocenten van Facet.

 • Fotofun Emmen exposeert in Facet Bekijk details

  15 november 2022

  Tot eind december exposeren leden van fotoclub ‘Fotofun Emmen’ met een groot aantal werken in Facet Emmen centrum. Op de expositie wil de fotoclub de vele facetten van fotografie laten zien.

 • Taalpunt Emmen heeft haar kwaliteit op orde! Bekijk details

  10 november 2022

  Taalpunt Emmen heeft onlangs het officiële kwaliteitscertificaat behaald van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Vanmorgen werd dit certificaat feestelijk overhandigd door wethouder Raymond Wanders aan Nicole Stiekema, voorzitter van de kerngroep Emmen Telt mee met Taal. Met dit certificaat voldoet het taalpunt aan belangrijke kwaliteitsnormen.

 • De top 5 van november Bekijk details

  9 november 2022

  Trending e-books van Facet! Ben je benieuwd wat de meest gelezen e-books zijn bij Facet? Deze vijf e-books werden de afgelopen maanden het meest door jullie gelezen.

 • Facet zet zich in voor gelijke kansen op gezondheid voor inwoners Emmen. Bekijk details

  7 november 2022

  Gelijke kansen op gezondheid voor alle inwoners van Emmen. Dat is waar Facet zich samen met ruim 25 andere organisaties voor inzet. Op donderdag 3 november hebben wij hiervoor het lokaal preventieakkoord Emmen ondertekend.

 • Like en Cancel Bekijk details

  31 oktober 2022

  Via sociale media delen we leuke momenten uit ons leven en maken we ons hard voor wat we belangrijk vinden. Met een like geef je een positieve reactie op video’s, berichten of reacties van anderen.

 • De VoorleesExpress zoekt vrijwilligers Bekijk details

  27 oktober 2022

  Lijkt het je leuk om een kind te ondersteunen met taal? Met een uur per week kun jij al bijdragen aan zijn of haar taalontwikkeling.

Paginanavigatie