Nieuws

Resultaat 31 - 40 (van 169)

Weergaveopties:

 • Facet en OBS Klazienaveen vieren start van intensieve samenwerking! Bekijk details

  12 september 2023

  Facet en OBS Klazienaveen starten een intensieve de Bibliotheek op school samenwerking. Met deze aanpak werken OBS Klazienaveen en Facet structureel samen aan taalontwikkeling en leesbevordering. Deze samenwerking werd dinsdagochtend feestelijk ingeluid.

 • Het culturele seizoen is geopend! Bekijk details

  11 september 2023

  Afgelopen zaterdag vond het UITfestival plaats en dat was een feestje! Met prachtig weer en zoveel deelnemende partijen was het een mooie aftrap van het nieuwe culturele seizoen.

 • Vacature Programmeur Ontmoeten / Adviseur Cultuurparticipatie Bekijk details

  6 september 2023

  Voor de afdeling Samenleving zijn we op zoek naar: Programmeur programmalijn Ontmoeten/ Adviseur Cultuurparticipatie (24 uren)

 • Van Lowlands tot Uitfestival Bekijk details

  22 augustus 2023

  Afgelopen weekend stond het Noord Nederlands Orkest na annuleringen toch eindelijk op Lowlands. Voor iedereen die daar niet bij kon zijn is er goed nieuws; het NNO komt namelijk ook naar het Uitfestival op zaterdag 9 september!

 • Expositie Karen Kuper Bekijk details

  9 augustus 2023

  De gehele maand september is in Facet Emmen centrum een expositie van Karen Kuper uit Nieuw-Amsterdam te zien. In deze expositie toont Karen haar abstracte schilderijen. Een compleet nieuwe serie ten opzichte van haar vorige expositie.

 • Facet ontwikkelt project ''Boek te leen''. Bekijk details

  14 juli 2023

  Wethouder Dewy Leal ontvangt twee boeken geschreven én geïllustreerd door kinderen uit Emmen. Facet heeft in samenwerking met twee basisscholen een pilot project ontwikkeld, dat kinderen die net hebben leren lezen in groep 3 en 4, stimuleert om zelf (meer) te gaan lezen. Om kinderen hiertoe aan te zetten gaan zij samen met hun klasgenootjes een boek maken.

 • Museum Collectie Brands en Facet werken samen aan erfgoedverhalen Bekijk details

  6 juli 2023

  Op 6 juli ondertekenden Nicole Stiekema, directeur van Facet, en Hank Peters, voorzitter Museum Collectie Brands een intentieverklaring. Hiermee gaan ze een samenwerking aan voor de uitwisseling van hun collecties ten behoeve van het project Verhaal van Emmen van Facet en de tentoonstelling Industrieel Erfgoed in Museum Collectie Brands.

 • Groene vingers opgelet! Bekijk details

  29 juni 2023

  We starten voorjaar 2024 met een zadenbibliotheek! Help je mee deze te vullen?

 • Muziektheaterroute rondom een Drentse molen Bekijk details

  27 juni 2023

  Op zaterdag 15 juli (15.00 en 19.30 uur) en op zondag 16 juli (15.00 uur) brengen de Vooropleiding van Garage TDI, Kamerorkest Somer en #GoClassic de muziektheaterroute Schubert.Nu. Een muzikale en theatrale wandelroute rondom Molen De Boezemvriend in De Groeve.

 • Welkom in de Herstelruimte Emmen Bekijk details

  27 juni 2023

  Heb je iets naars meegemaakt en ben je daarvan aan het herstellen? Een verslaving, psychische problemen of een andere ontwrichtende ervaring? In het trefpunt van de Herstelruimte Emmen op de tweede verdieping van Facet, kun je in gesprek gaan met gelijken om de kwaliteit van je leven te verbeteren en jezelf te ontwikkelen.

Paginanavigatie