Alle baby's, peuters en kleuters opgelet! 1 juni is het Ukkie Festival bij Facet

Gepubliceerd op: 14 mei 2024 10:00

Op zaterdag 1 juni is er bij Facet het "Ukkie Festival", een dag gericht op baby's, peuters en kleuters, gehouden in de vestiging Emmen centrum. Tussen 9.00 uur en 14.00 uur kunnen de kleintjes deelnemen aan diverse gratis activiteiten.

Het Ukkie Festival heeft een boordevol programma, met onder andere het PieterPeuterPad, schminken en Voetjebal met FC Emmen. Ook zijn er workshops zoals yoga voor kinderen en een babybootcamp. Daarnaast is er volop theater met voorstellingen zoals 'Olifantje in het bos' en de 'Kris Kras Karavaan', en kun je meedoen met creatieve activiteiten zoals Zaadbommetjes maken in de ROEG hoek, je eigen berenbroodje versieren en het Kris Kras atelier. Kortom; te veel om op te noemen.

Niet alleen voor de kleintjes belooft het een leuke dag te worden, maar ook voor (groot)ouders is er genoeg te doen. Zo kun je bijvoorbeeld meedoen aan een workshop over het interpreteren van kindertekeningen of een workshop over baby- en kindergebaren bijwonen. Daarnaast staan er verschillende organisaties op de informatiemarkt.

Voor enkele activiteiten is een beperkt aantal plekken beschikbaar, deze kunnen op de dag zelf worden gereserveerd.

Ontdek het Ukkie Festival