Hello Festival en Facet zoeken jonge DJ’s!

Gepubliceerd op: 1 februari 2024 08:00

‘Project Hey DJ is een prachtige kans voor jonge Emmense DJ’s die er klaar voor zijn om zich door te ontwikkelen’ aldus Bibian Welbergen van Facet. Het project is een samenwerking tussen Hello festival en Facet en biedt een bijzonder ontwikkelingstraject voor Emmense DJ’s.

Hoe werkt het?

Getalenteerde Emmense DJ’s van 13 t/m 20 jaar kunnen tót 1 maart een mix in het thema Tropical House uploaden op de website van Hello Festival.

Een deskundige driekoppige jury beoordeelt na 1 maart alle inzendingen en selecteert maximaal 10 DJ’s om op donderdagavond 11 april live te draaien in Club Limbo.

Na deze showcase in Limbo worden er 4 DJ’s gekozen die zondagmiddag 21 april bij Facet een gratis masterclass van niemand minder dan DJ Chris de Luxe mogen volgen. Ook worden zij uitgenodigd om op 11 mei een set draaien bij het Ontluik Festival in het Rensenpark

‘Uiteindelijk blijven na dit traject 2 getalenteerde DJ’s over die op 8 juni van zich mogen laten horen op het Hello Festival. Een geweldige kans’, aldus Jan Willen Naaldenberg namens deze organisatie.

Als start van het traject kunnen alle DJ’s op 10 maart 13.00 gratis een workshop volgen bij Facet en daarna eventueel op 13 april meedoen aan de Drentse voorronde van Kunstbende in Assen. Aanmelden voor de workshop op 10 maart 13.00 kan via whatsapp 06-40926393.

Meer weten over de spelregels?


📸 Hello Festival - DJ La Fuente tijdens Hello 2023