Kunst en cultuurprojecten

Bekijk hier enkele culturele projecten

Resultaat 1 - 10 (van 27)

 • Middag van de Ontmoeting Emmerhout Bekijk details

  5 oktober 2023

  Maandag twee oktober werd de derde editie van de Middag van de Ontmoeting georganiseerd in de Schepershof in Emmerhout.

 • Regenboogcafé met Loïza Lamers Bekijk details

  20 juli 2023

  ‘Donderdagavond 8 juni was de aftrap van de eerste Regenboog Café Q&A georganiseerd door Facet en het Liefdescircus met niemand minder dan Loïza Lamers! Bezoekers konden bij hun aanmelding hun vragen voor Loïza indienen en op de avond zelf persoonlijk stellen.

 • Emmen Danst! Bekijk details

  14 juni 2023

  11 juni werd de derde editie van Emmen danst gehouden in het Atlas theater in Emmen.

 • Dag van de Ontmoeting Angelslo Bekijk details

  30 mei 2023

  Op 25 mei werd in Angelslo de eerste Middag van de Ontmoeting georganiseerd voor wijkbewoners. Deze middag werd gehouden in navolging op de middag van de ontmoeting in Emmerhout en is een initiatief van Sedna, At Home First, Facet, EOP Angelslo, sportcoaches en het wijkcentrum.

 • Samenwerking tegen eenzaamheid in Emmen Bekijk details

  23 mei 2023

  Verschillende partijen in de gemeente Emmen werken aan de aanpak van eenzaamheid. Dat doen we ieder op een eigen manier en vanuit ons eigen kennisgebied. We zitten ook aan tafel bij de gemeente om gezamenlijk beleid te ontwikkelen op eenzaamheid als onderdeel van het gemeentelijke Lokaal Preventie Akkoord. Parallel aan deze gesprekken heeft Facet in 2022 het initiatief IedereenZSaam in het leven geroepen om de krachten te bundelen met gezamenlijke activiteiten.

 • Inspiratie opdoen bij de jaarlijkse De Cultuurplaats! Bekijk details

  11 april 2023

  Op 5 april organiseerden we samen met- en óp het podium van het ATLAS Theater een inspirerende bijeenkomst voor leerkrachten in het PO.

 • Facet Filmproject Bekijk details

  6 april 2023

  Naar aanleiding van het uitkomen van de film ‘Grenzeloos Verraad‘ van Emmenaar Thomas Nauw, ontwikkelde Facet het Facet Filmproject voor jongeren.

 • Kinderraden in Emmen Bekijk details

  4 april 2023

  De gemeente Emmen heeft sinds begin dit jaar kinderraden. In Zwartemeer, Bargeres, Nieuw- Amsterdam/ Veenoord/ Zandpol, Emmermeer en Angelslo zijn dit voorjaar kinderraden geïnstalleerd. Deze raden bestaan uit kinderen van groep 6,7 en 8 van basisscholen in hun wijk of dorp. Ze gaan aan de slag met diverse thema’s om hun woonomgeving nóg leuker en beter te maken voor kinderen.

 • Middag van de ontmoeting Emmerhout Bekijk details

  3 april 2023

  Op 23 maart werd in Emmerhout de tweede ‘Middag van de Ontmoeting’ georganiseerd, een initiatief van Wijkbelangen Emmerhout, Sedna, At Home First, DCO en Facet.

 • Van Gogh, het Esdal college en Facet Bekijk details

  7 maart 2023

  De leerlingen van Esdal College maakten in het najaar van 2022 kennis met allerlei kunstdisciplines op diverse culturele locaties in Emmen. Op 15 en 16 juni 2023 krijgt het educatieproject een vervolg en volgen de 300 leerlingen een verdiepende workshop in de discipline van hun keuze. Het overkoepelende thema is ‘Van Gogh’.

Paginanavigatie