Regenboogcafé met Loïza Lamers

Gepubliceerd op: 20 juli 2023 08:44

‘Donderdagavond 8 juni was de aftrap van de eerste Regenboog Café Q&A georganiseerd door Facet en het Liefdescircus met niemand minder dan Loïza Lamers! Bezoekers konden bij hun aanmelding hun vragen voor Loïza indienen en op de avond zelf persoonlijk stellen.

Ondanks het prachtige weer hadden we een geweldige eerste bijeenkomst. De avond verliep in een relaxte en huiselijke sfeer, doordrenkt met humor maar ook diepgaande gesprekken over het leven en de toekomst.

De presentatie werd verzorgd door Wesly Struik van het Liefdescircus, wat de avond een extra bijzondere touch gaf. Raffaela Paton opende de avond en trakteerde ons met haar geweldige stem op een fantastische afterparty.

Loïza deelde haar inspirerende ervaringen rondom haar transitie. Ze vertelde over hoe ze dit hele proces heeft beleefd als jong persoon, hoe haar omgeving erop reageerde en hoe ze nu als sterke jonge vrouw in het leven staat. Haar verhaal dient als een geweldige bron van kracht en hoop voor jongeren die ook worstelen met hun identiteit in de buitenwereld.

We kijken met veel plezier terug op deze avond en zien het Regenboog Café Q&A als een terugkerend evenement, waarvan we hopen dat het een kwartaallijkse traditie zal worden.