Taalpunt Emmen

Oefenen en hulp

Taalpunt Emmen

Het Taalpunt is de plek voor iedereen die aan de slag wil met taal en digitale vaardigheden.

Taal

Wil je beter Nederlands leren? Heb je moeite met rekenen? Of vind je de computer ook zo ingewikkeld? Het Taalpunt kan je helpen.

Kom naar een van onze vestigingen in Emmen, Klazienaveen, Nieuw-Amsterdam of Emmer-Compascuum. Of neem direct contact op met onze taalpuntco├Ârdinator Caroline Habing: caroline.habing@facet-emmen.nl of bel 0591681444.

Spreekuren

Je bent van harte welkom op onze spreekuren, je kunt gewoon binnenlopen. Hier krijg je meer informatie over het aanbod en hoe we jou het beste helpen.
 


Aanmelden

Als je je wilt aanmelden voor taalles vul dan het formulier in. Wij nemen contact met je op en kijken samen wat het beste bij jou past.


 

Aanmelden

Lessen en oefenen

Alle lessen bij het Taalpunt zijn gratis. Je krijgt les van goed opgeleide vrijwilligers en/of van docenten van het Drenthe College. Je kunt alleen les krijgen of met een groepje. Je krijgt eerst een gesprek. In dat gesprek kun je vertellen wat je graag wilt leren.

Je kunt ook vast oefenen zonder begeleiding, kijk op oefenen.nl om zelf aan de slag te gaan met taal. Dat kan thuis of op onze locaties, kom gerust eens langs!