Koken & Eten
Nieuwe boeken
-
Rebecca Woods
-
Amel van Citteren-Bettefal | Jan Spannenberg | Zineb El Moudden
-
Thomas Panterpoes
-
Frankie Unsworth
-
Danny Lee | Ka Fai Lee | Sun Li | Yan Ting Yuen
-
Brontë Aurell
-
Julie Van den Kerchove
Uitgelicht
Meer boekentips
Tim Anderson JapanEasy bowls & bento
Verzameling van ruim tachtig recepten uit de Japanse keuken, geschikt om mee te nemen en koud, op kamertemperatuur of opgewarmd te eten. Met kleurenfoto’s en illustraties.
Gedrukt boek
Merijn Tol Café Mazahar
Verzameling recepten uit de mediterrane keuken, met een eigen twist.
Gedrukt boek
Sabrina Ghayour Persiana elke dag
Ongecompliceerde recepten vol smaak uit de Perzische keuken. Met kleurenfoto’s.
Gedrukt boek
Kim Sue Palm Zoet zonder suiker
De lekkernijen van SUE om zelf te maken. De geraffineerde suikers zijn vervangen door gezondere alternatieven zoals onder andere ahornsiroop en kokosbloemsuiker. Voor wie gezonder, maar wel lekker, wil snoepen.
Gedrukt boek
Kim Schilte, Cielke Konings Life of Pie
Verzameling bakrecepten voor originele en feestelijke cakes en zoetigheden, met tips voor decoratietechnieken. Met kleurenfoto’s.
Gedrukt boek
Chantal Karsten, Gerlinde Konings Ketomorfose
Verzameling van 90 eenvoudige koolhydraatarme recepten. Met kleurenfoto’s.
Gedrukt boek
Sam Dixon Budget vegan eenpansgerechten
meer dan 100 plantaardige budgetrecepten in een handomdraai
Gedrukt boek
E-books
-
Chris Goossens
-
Nanneke Schreurs
Snelle klassiekers met een twist
Brenda Hoff
-
Meneer Wateetons
-
Werner Drent
Rutger bakt de 100 allerbeste recepten
Rutger van den Broek
-
Alain Caron
-
Suhas Kshirsagar
Luisterboeken
De wereldgeschiedenis in twaalf bonen
Joël Broekaert
-
Lisa Steltenpool
-
Jaap Seidell | Jutka Halberstadt
-
Joël Broekaert
-
Bart Hoffman
-
Joël Broekaert