Welkom in de Herstelruimte Emmen

Gepubliceerd op: 27 juni 2023 11:30

Heb je iets naars meegemaakt en ben je daarvan aan het herstellen? Een verslaving, psychische problemen of een andere ontwrichtende ervaring? In het trefpunt van de Herstelruimte Emmen op de tweede verdieping van Facet, kun je in gesprek gaan met gelijken om de kwaliteit van je leven te verbeteren en jezelf te ontwikkelen.

Al onze vrijwilligers en ervaringsdeskundigen weten wat het is om te leven met een ingrijpende ervaring en ondersteunen je graag in je herstelproces.

Bij Herstelruimte Emmen ontmoeten we elkaar vanuit gelijkwaardigheid en begrip. Diagnoses spelen bij ons geen rol. We gaan ervan uit dat de kracht om je leven weer op de rails te zetten in jezelf zit. Daarom organiseren we cursussen, trainingen, lezingen en workshops. Alles is gratis. En heb je zelf een idee voor een groep of activiteit, dan kijken we samen of we dat kunnen realiseren. Zo geven we onze eigen kennis over herstel steeds aan elkaar door. Dat is de kracht van samen.

Ons programma vind je hier. Weet je nog niet wat het beste bij jou past? Kom dan langs voor een kop koffie of thee en een kennismaking. We zitten op de tweede verdieping van Facet Emmen centrum.

Bij binnenkomst word je welkom geheten door een van onze gastheren en gastvrouwen die graag met je in gesprek gaan. Je hoeft vooraf niet te bellen, maar het kan wel. Ons telefoonnummer is 085 0047 871. Je kunt ons ook mailen via info@herstelruimte-emmen.nl

Ons Trefpunt is geopend op:

  • Woensdag: 10.00 – 13.00 uur
  • Donderdag: 13.00 – 17.00 uur
  • Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur

Meer informatie over Herstelruimte Emmen