Jongeren

Facet voor jongeren

Facet is er voor alle jongeren uit Emmen die willen meedoen, meemaken of gewoon meekijken. Een game-avond, creatieve workshop, of gewoon een beetje chillen met elkaar. Je bent van harte welkom! Check hieronder wat we allemaal doen!

Wat is er te doen?


STROOMstudio

In de STROOMstudio kan jij je muzikale en creatieve talent ontwikkelen. De studio staat open voor iedereen met belangstelling voor fotografie of muziek. In de STROOMstudio van Facet kun je niet alleen je talenten ontwikkelen, maar ook nieuwe vrienden maken. Ben je gepassioneerd over muziek of fotografie, dan ben je van harte welkom!

Ontdek de STROOMstudio


StroomLab

StroomLab is de creatieve werkplaats van Facet onder leiding van labcoach Sigrid. Kriebelen je vingers maar weet je niet wat je wilt maken? Leer TikTok special effects maken of het upcyclen van je kleding. Alle activiteiten zijn gratis.

Naar STROOMlab Emmen

MM JIP

JIP is het Jongeren Informatie Punt van Emmen. Wij verbinden jongeren, organisaties en scholen met elkaar, zodat het aanbod voor jongeren aankomt op de plekken waar het nodig is!

Coming early 2024


Jongeren | 12-18 jaar

Ben je 12 tot 18 jaar oud? Facet heeft leuke, spannende en informatieve boeken. Voor thuis en op school. We hebben boeken voor Lezen voor de lijst, e-books en luisterboeken. En handige informatie voor je spreekbeurt of werkstuk.

Ontdek meer


Digidingen-desk

Digidingen-desk helpt je met digitale zaken die je moet regelen bij verschillende organisaties. Denk aan het aanvragen van je DigiD of het terugvragen van loonheffing. Voor jongeren van 12 tot 18 jaar.

Ga naar Digidingen-desk

Theorie-examen oefenen

Oefen gratis voor je theorie-examen voor auto, bromfiets of motor. Vergroot zo je kans om je theorie-examen te halen! Voor jongeren van 12 tot 18 jaar.

Naar Theorie.nl


Facet De Podcast

Welkom bij de podcast van Facet, waar we nieuwe facetten van uiteenlopende onderwerpen ontdekken. Elke aflevering verkent verschillende perspectieven en inzichten over onderwerpen zoals taal, kunst, cultuur, politiek en meer. Luister naar onze afleveringen en ontdek nieuwe facetten van de wereld om ons heen!

Lekker luisteren!


🏫 E-books voor je leeslijst

Naar Lezen voor de lijst


Populair op TikTok (Engels & Nederlands) | 📚 Boeken