Bieb voor business

Vriendenprogramma

Deelnemen in de samenleving is van groot belang in onze snel veranderende maatschappij. Facet faciliteert deelname in de samenleving met aantrekkelijke collecties, werkplekken, workshops, lezingen en activiteiten. Digitale vaardigheden en taalvaardigheid zijn, net zoals het stimuleren van kennismaking met kunst en cultuur speerpunten voor jong en oud.

Momenteel houden wij ons bezig met projecten inzake laaggeletterdheid, duurzaamheid en positieve gezondheid. Om vergelijkbare projecten draaiende te houden of op te starten zoeken wij naar samenwerkingen vanuit het bedrijfsleven.

Facet bereikt een breed publiek, van jong en oud tot laag en hoog opgeleid. In 2019 bezochten maar liefs 393.356 bezoekers onze vestigingen.

Voordelen

Graag gaan we in gesprek met u over de wijze waarop we elkaar kunnen versterken. Met uw materiƫle en/of financiƫle bijdrage kunnen we verschillende projecten (verder) uitwerken. Naast het steunen van een maatschappelijke organisatie krijgt u als vriend van de bieb een gereduceerd tarief voor het huren van verschillende ruimtes of aanvullende apparatuur, zoals een podium, geluidsinstallatie en belichting.

De bibliotheek is voor mij...

De primaire taak van Facet is weliswaar het verschaffen van toegang tot kennis en informatie en het laagdrempelig laten kennis maken met kunst en cultuur. Daarnaast is Facet ook een toegankelijke netwerkpartner vanwege de lokale, culturele en publieke rol midden in de maatschappij.

Monique Stern - The Creative Rebels 
 


Vriend worden en ben je jonger dan 30?

Klik dan op onderstaande button voor een speciaal tarief en passende privileges!

Bekijk lidmaatschap

Steunen als particulier?

Word dan vriend van ons reguliere vriendenprogramma met andere diverse aantrekkelijke voordelen.

Ontdek de mogelijkheden