Primair onderwijs

Onderwijs

Bij Facet geven we om de ontwikkeling van kinderen. We moedigen ze aan om het beste uit zichzelf te halen door te werken aan taal, leesbevordering, kunst, cultuur en creatieve ontwikkeling, zodat ze hun dromen kunnen verwezenlijken.

Leestips van Matilda

Speciaal voor schoolkranten en nieuwsbrieven biedt Facet vier keer per jaar kopij aan, waarin aandacht wordt gevestigd op leuke nieuwe boeken.

Naar de laatste Matilda

Abonnementen

Met een abonnement kan school collecties lenen en intekenen op diverse leesbevorderingsprogramma’s en activiteiten.

Naar abonnementen

Cultuureducatie

Wat wil je dat jou school doet voor de vorming van jullie kinderen? Als kennis en expertise centrum voor kunst en cultuur zijn wij het aanspreekpunt over dit onderwerp.

Naar cultuureducatie


Webshop

Wij bieden (basis)scholen en de kinderopvang allerlei activiteiten aan op het gebied van lezen creativiteit én digitale geletterdheid. Voor iedere leeftijd hebben we iets geschikts.

Naar de webshop

Uitleg webshop

Wij hebben een webshop voor het onderwijs. Kom je er niet helemaal uit of bestel je voor het eerst in de webshop? We hebben een korte instructie gemaakt om het gebruik makkelijk te maken.

Naar uitleg webshop


Nieuwsbrief educatie

Regelmatig brengt de afdeling Educatie een nieuwsbrief uit. Hierin attenderen wij op ideeën, apps en andere zaken, die wij belangrijk vinden. De nieuwsbrieven kunnen hier worden nagelezen. Je kunt jezelf hier ook aanmelden voor de nieuwsbrief!

Naar de nieuwsbrieven