Kinderopvang en voorscholen

Onderwijs

Leestips van Tom en Pippo

Speciaal voor schoolkranten en nieuwsbrieven bieden wij vier keer per jaar kopij aan, waarin aandacht wordt gevestigd op leuke nieuwe boeken.

Een schoolkrantartikel is druk klaar en omvat maximaal twee A4’tjes. Je ontvangt de schoolkrantartikelen via e-mail. De artikelen mogen doorgestuurd worden naar ouders en/of gedeeld worden via Social media.

Naar de laatste Tom en Pippo

Abonnementen

Met een abonnement kan de kinderopvang collecties lenen en intekenen op diverse leesbevorderingsprogramma’s en activiteiten.

Ook kan de kinderopvang gebruik maken van de deskundigheid van de medewerkers van de afdeling Educatie, de lokale bibliotheek of bibliobus.

Naar abonnementen kinderopvang


Webshop

Wij bieden (basis)scholen en de kinderopvang allerlei activiteiten aan op het gebied van lezen creativiteit én digitale geletterdheid. Voor iedere leeftijd hebben we iets geschikts.

Naar de webshop

Uitleg webshop

Wij hebben een webshop voor kinderopvang en onderwijs. Kom je er niet helemaal uit of bestel je voor het eerst in de webshop? We hebben een korte instructie gemaakt om het gebruik makkelijk te maken.

Naar uitleg webshop


Boekstart

BoekStart is een landelijk project dat voorlezen aan kinderen van 0 tot 4 jaar wil bevorderen. Boeken zijn hét middel om meer taal in het leven van kinderen te brengen.

Naar BoekStart


Nieuwsbrief educatie

Regelmatig brengt de afdeling Educatie een nieuwsbrief uit. Hierin attenderen wij op ideeën, apps en andere zaken, die wij belangrijk vinden. De nieuwsbrieven kunnen hier worden nagelezen. Je kunt jezelf hier ook aanmelden voor de nieuwsbrief!

Naar de nieuwsbrieven