Servicepunt in de St. Gerardusschool geopend!

Gepubliceerd op: 7 maart 2023 11:33

In de St. Gerardusschool te Barger-Oosterveld is op 6 maart een servicepunt gecombineerd met de Bibliotheek op school in de basisschool feestelijk geopend. Het servicepunt is geopend voor bewoners van Barger-Oosterveld en biedt een collectie romans, Grote Letter Boeken en jeugdboeken voor kinderen en volwassenen.

Op maandagmorgen werd onder toezicht van de kinderen van de St. Gerardusschool de Bibliotheek op school en het servicepunt feestelijk geopend.

Nicole Stiekema, directeur-bestuurder Facet: “We zijn heel blij dat door deze samenwerking inwoners van Barger-Oosterveld dicht bij huis terecht kunnen voor het lenen van boeken. Er zijn boeken voor jong en oud, zodat alle inwoners met mooie verhalen in contact kunnen komen en kennis en informatie kunnen opdoen.”

Met een lidmaatschap van Facet kun je gebruik maken van de collectie boeken van het servicepunt, en heb je tevens toegang tot de gehele collectie van de provincie Drenthe, inclusief e-books. Ook reserveringen kunnen hier worden opgehaald.

In het nieuwe servicepunt is een mooie collectie spannende, romantische of literaire romans aanwezig. De meeste titels zijn nieuw en de collectie wordt bovendien regelmatig aangevuld met boeken die rouleren langs de andere servicepunten in de gemeente Emmen. Voor mensen die wat meer moeite met de kleine lettertjes hebben is er een collectie Grote Letter Boeken. Voor de kinderen is er een collectie jeugdboeken aanwezig.

Het servicepunt is geopend voor alle wijkbewoners van Barger-Oosterveld. Het servicepunt is geopend onder schooltijd (ma t/m vrij van 8.30 tot 14.00 uur) en op de maandag en donderdag van 15.00 uur tot 16.30 uur. In de schoolvakanties is het servicepunt gesloten.

Foto's: Guido Hansman