Met korting naar het ATLAS

Gepubliceerd op: 18 september 2023 11:33

Koop je tickets aan de Theaterkassa van het ATLAS Theater en ontvang op vertoon van je Facet ledenpas € 2,50 korting op de volgende voorstellingen.

Pietje Bell en de Bende van de Zwarte hand

Pietje Bell heeft een hart van goud en zet met haar vrolijke avonturen de hele stad op stelten. Voor meester Geelman en tante Cato is haar gedrag een doorn in het oog. Als op een dag een rijke zakenman besluit om een arme wijk te slopen, zodat hij er een groot hotel kan bouwen, komt Pietje in opstand.

Waar moet haar vriendje Sproet dan gaan wonen? Samen met Peentje, Engel en Blikkie richt ze de bende van de Zwarte Hand op. Ze organiseren een grote circusvoorstelling om geld in te zamelen, maar doen dan een bijzondere ontdekking. Als de rijke zakenman lucht krijgt van hun plannen zet hij alles op alles om hen de mond te snoeren. Maar de bende van de Zwarte Hand laat zich niet zomaar wegjagen! Lukt het Pietje en de Bende van de Zwarte Hand om hun vriend Sproet te redden?

De voorstelling Pietje Bell en de Bende van de Zwarte hand (6 t/m 12 jaar) is op zondag 1 oktober om 13.30 uur in het ATLAS Theater te zien. Koop je tickets aan de Theaterkassa en ontvang op vertoon van je Facet ledenpas (voorheen bieb-pas) € 2,50 korting. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie.

Chaos in het sprookjesbos!

Als Pip & Pelle een bijzondere en sprookjesachtige opdracht krijgen, begint de verwarring en is de chaos compleet! Rondvliegende veren, dansende boerderijdieren, dwarrelende prinsessen, mysterieuze fakirs, dartelende kamelen en zingende heksen. Alles komt in hoog tempo aan je voorbij! De kinderen kunnen meezingen, meedansen en vooral meegenieten! Misverstanden, gekke capriolen, verrassende wendingen, domme boeven en vooral heel veel hilariteit! Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig voor een doldwaze komedie, die onvergetelijk is voor jong en oud!

De voorstelling Pip & Pelle – Chaos in het sprookjesbos 4 t/m 12 jaar is op zondag 8 oktober om 14.00 uur in het ATLAS Theater te zien. Koop je tickets aan de Theaterkassa en ontvang op vertoon van je Facet ledenpas (voorheen bieb-pas) € 2,50 korting. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie.

Juffrouw Van Dale vertelt verhalen in het ATLAS Theater

Juffrouw Van Dale is een echte voorleesjuf, ze woont in de bibliotheek en soms, heel soms komt ze tevoorschijn om zomaar een verhaaltje voor te lezen. Moet je wel eens niesen? Grote kans dat Juffrouw Van Dale dan in de buurt is, want ze is een beetje stoffig!

Als Juffrouw Van Dale haar neus laat zien, weet je dat er een mooi verhaal op komst is. Dit keer gaat ze voorlezen uit het boek Beertje en de apenstreken. Beertjes papa is dierenarts in een heel groot dierenpark waar alle dieren los mogen lopen. Dieren beleven ook wel eens avonturen, daar weet Beertje alles van want op zaterdag mag ze mee om papa te helpen in het dierenpark!

De voorstelling Babette van Veen – Juffrouw Van Dale vertelt verhalen 2 t/m 4 jaar is op zondag 15 oktober om 14.30 uur in het ATLAS Theater te zien. Koop je tickets aan de Theaterkassa en ontvang op vertoon van je Facet ledenpas (voorheen bieb-pas) € 2,50 korting. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie.

de Prinses op de Erwt

Prins Alexander Ludovik Stoffel van Stavernijen komt er niet langer onderuit: hij moet trouwen. Natuurlijk wel met een echte prinses, zo één met een tere en gevoelige huid.

Met zijn paard Hendrik reist hij de hele wereld over om haar te zoeken. Maar hij vindt haar niet. Dan, op een stormachtige nacht, staat ze ineens voor zijn poort. Een prinses! Hoe komt hij er nu achter of ze een tere en gevoelige huid heeft? Een wervelende voorstelling vol humor en verrassende wendingen. Leuk voor jong en oud!


De voorstelling De Prinses op de Erwt (3 t/m 10 jaar) is op zondag 22 oktober om 15.00 uur in het ATLAS Theater te zien. Koop je tickets aan de Theaterkassa en ontvang op vertoon van je Facet ledenpas (voorheen bieb-pas) € 2,50 korting. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie.