Kom werken bij Facet!

Gepubliceerd op: 28 september 2022 08:52

Werken bij onze organisatie is uitdagend, afwisselend en maatschappelijk relevant. Never a dull moment! Wil jij ons versterken? Bekijk snel deze 3 actuele vacatures.

Vacature Medewerker Informatie (invalkracht)

Voor de afdeling samenleving, waar de bibliotheek deel van uit maakt, zijn we op zoek naar een enthousiaste en flexibele Medewerker Informatie (invalkracht).

Bekijk deze vacature


Vacature Medewerker Klantenservice (invalkracht)

Voor de afdeling samenleving, waar de bibliotheek deel van uit maakt, zijn we op zoek naar een enthousiaste en flexibele Medewerker Klantenservice (invalkracht).

Bekijk deze vacature


Vacature Projectondersteuner Primair Onderwijs (PO)

Voor onze afdeling Educatie zijn wij op zoek naar een collega in de functie van Projectondersteuner Primair Onderwijs (PO) (26 uur per week, voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband).

Bekijk deze vacature


Walk&Talk: de koffiepauze voor werkzoekenden!

Werkzoekend? Iedere maand kan je aansluiten bij een gratis Walk&Talk bijeenkomst. Hier kan je als werkzoekende ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving. Walk&Talk biedt je herkenning, inspiratie en praktische tips. Maandelijks presenteren we wisselende onderwerpen, gastsprekers en natuurlijk zorgen we voor een gastvrije ontvangst met koffie en thee.

Naar Walk&Talk