Facet organiseert symposium IedereenZSaam: Samen tegen eenzaamheid.

Gepubliceerd op: 19 september 2022 14:13

IedereenZSaam is een samenwerking in Emmen. Samen met cultuur, onderwijs, het sociale domein, het bedrijfsleven, de gemeente en de inwoners van Emmen bundelt Facet haar krachten om samen aan de slag te gaan met het thema eenzaamheid.

Op woensdag 5 oktober organiseert Facet een symposium. Nieuwe ontmoetingen en nieuwe acties en samenwerkingen staan hier centraal. Het symposium is voor inwoners, studenten, ondernemers, professionals en beleidsmakers. Voor iedereen die met het thema eenzaamheid werkt of hier aan wil bijdragen.

Het symposium heeft een zeer gevarieerd programma. In het plenaire gedeelte delen experts hun kennis en doe je mee aan ‘de grote kennisquiz’. Daarna kan er gekozen worden uit verschillende workshops. Volg een workshop over het signaleren van eenzaamheid, een workshop over weten wat werkt of volg een workshop verbinding door middel van dans. Tegelijkertijd kun je in de foyer meedoen met een aantal activiteiten en experimenten én is er voldoende ruimte voor ontmoetingen.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.