Expositie: Every picture tells a story

Gepubliceerd op: 1 mei 2023 16:53

In mei is de expositie 'Every picture tells a story' van Emmenaar Fokke Wester te bewonderen in Facet Emmen centrum.

Fokke noemt zichzelf realistisch schilder in de breedste betekenis van het woord: een stijl van zowel fijnschilderen als impressionisme met een scala aan onderwerpen, zoals portretten, landschappen, stillevens, dieren en alles wat hij mooi vindt. Hij schildert in olieverf en in acryl, op doek en paneel.

Sinds 2010 is hij zich intensiever met schilderen gaan bezighouden en exposeert hij regelmatig in ziekenhuizen, restaurants, buurthuizen, bejaarden-verpleeg tehuizen, maar ook in Galeries in binnen en buitenland. Met regelmaat neemt hij ook deel aan collectieve exposities en kunstmarkten.

Fokke heeft een driejarige opleiding volbracht aan de academie voor “Realistische schilderkunst van Art Partout” met een vervolg met de opleidingen “a la prima” schilderen (nat in nat en een schilderij zoveel mogelijk in een sessie voltooien).

Naast zijn eigen schilderwerk is Fokke projectleider van het project “De Nachtwacht van Emmen” in het Rensenpark in Emmen, een succesvol project waar veel (amateur) schilders aan deelnemen. Daarnaast is Fokke actief betrokken bij de organisatie van de kunstmarkt in de wijk Parc Sandur.

Zijn werken kun je vinden op www.fokkewester.nl. Voor informatie kun je contact opnemen via info@fokkewetser.nl of via 0625033679