EMMEN ROCKS!

Gepubliceerd op: 4 oktober 2023 15:00

Op 12 november rockt het ATLAS Theater als nooit tevoren. Deze zondagmiddag staat in het teken van pop-, rock- en urban muziek.

Vanaf 12.30 gaan de deuren open en kunnen muzikanten en andere muziekliefhebbers genieten van lokale bands uit Emmen e.o. zoals Young Memphis, Bliss, Rocket Chair en het rock duo Jeff Zwart & Dilana Smith.

Op de eerste etage wordt m.m.v. hiphopcollectie MMZ uit Emmen een hiphop zone ingericht. Rapper Josbros maakt hier zijn opwachting. Rappers en DJ’s kunnen deelnemen aan workshops en al hun vragen stellen tijdens de Q&A.

Bekende popmuzikanten zoals drummer van Jimmy van den Nieuwenhuizen, bekend van Snelle en van Velzen én bassist Ivo Severijns die o.a. bij Waylon speelt, geven een kijkje in hun muzikale keuken en beantwoorden vragen van het publiek.

Na alle activiteiten concentreert de middag zich in de Dagblad van het Noorden zaal. Daar speelt niemand minder dan de Emmense Hannah Mae die momenteel furore maakt op de landelijke podia met o.a. Metejoor.

Na dit concert wordt de middag afgesloten met een Open Session XL. Alle muzikanten die daar zin in hebben mogen meespelen met de Huisband, zoals ook het geval is bij de succesvolle maandelijkse Open Sessions in café de drie paardjes.

De Emmense muzikanten Niels Voskuil en Rowdy Prins tekenen samen met Facet voor de programmering op zondag 12 november.

De entree is gratis, maar belangstellende worden verzocht wel even gratis te reserveren via onderstaande button.

Direct gratis kaarten reserveren