Volwassenen

Facet voor volwassenen

Wil je snel en makkelijk iets bijleren rond werk of een vreemde taal leren? Of op zoek een e-book? Bekijk wat Facet je te bieden heeft!

Cursussen en trainingen

Blijf je ontwikkelen

Als je lid bent van Facet kun je je blijven ontwikkelen. Je hebt toegang tot veel interessante online cursussen op de leerplatformen Soofos en Goodhabitz. Log in met je bibliotheekgegevens en je kunt meteen beginnen met een online cursus!

Naar de cursussen

Snel en makkelijk iets bijleren rond werk?

Bekijk dan deze gratis trainingen. Ontdek wat voor werk bij jou past, hoe je gezond en effectief thuiswerkt, zorgt voor beweging en ontspanning én hoe je omgaat met problemen en stress. Er zijn webinars, podcasts, e-learnings en ultrakorte 'essentials' om snel iets nieuws te leren.

Naar de trainingen


Oefenen en hulp

Lezen, schrijven, praten, rekenen en de computer gebruiken. De Bibliotheek helpt gratis, ook als je geen lid bent. Ook kun je een cursus volgen: in de Bibliotheek of online thuis.

Naar Oefenen en hulp


Onze activiteiten

Voor volwassenen

Voor alle leeftijden


Collectie van Facet

Collectie

Van populaire bestseller, kinderboek tot studieboek en verdiepende materialen... In onze collectie vind je alles wat je zoekt. Heb je gevonden wat je zoekt? Maak dan een online reservering.

Naar onze collectie

de online Bibliotheek

Ben je lid van de Facet? Dan mag je gratis e-books en tijdschriften lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Naar de online Bibliotheek

Muziekweb

Welke muziek smaakt naar meer? Ontdek het op Muziekweb. Daar vind je de volledige Nederlandse bibliotheekcollectie met muziek, van afrobeat tot zeemansliederen. Luister online of leen muziek fysiek.

Naar Muziekweb


Onze digitale collectie

Als lid van Facet heb je toegang tot vele digitale bronnen en diensten. Er gaat een digitale wereld voor je open.

Lezen & Luisteren

E-books, luisterboeken, films, muziek en online tijdschriften. Genieten maar! 

Naar Lezen & Luisteren

Leren & Ontwikkelen

Veel online cursussen of leren voor je theorie. Alles om je te helpen ontwikkelen!

Naar Leren & Ontwikkelen

Ontdekken & Onderzoeken

Wetenschappelijke bronnen of zelf op onderzoek uit. Ontdek meer. 

Naar Ontdekken & Onderzoeken