Heel Nederland Leest

Lees jij mee? Haal het gratis boek op!

Dit jaar lezen we Sonny Boy van Annejet van der Zijl. Het ligt voor je klaar bij Facet!.
Deze actie loopt van 1 t/m 30 november 2023 en zolang de voorraad strekt.


Onze activiteiten tijdens Heel Nederland Leest

Boekbespreking door Annette Timmer

In veel Drentse bibliotheken is er op dinsdag 21 november een boekbespreking gepland, met een inleiding door de auteur zelf. Ook bij Facet zal een soortgelijke bijeenkomst plaatsvinden.

Eerst wordt er een kort interview met Annejet van der Zijl via een livestream vertoond, gevolgd door een bespreking van het boek met het publiek. Annette Timmer zal het gesprek leiden.

Meer info en aanmelden

Big Bo - Preaching the blues

Preaching The Blues” is een voorstelling in muziek, beeld en verhaal over het ontstaan van de Blues in de Mississippi Delta.

Als geen ander beheerst Bo Brocken (artiestennaam: Big Bo) de vooroorlogse bluesstijlen uit de Mississippi Delta en aangrenzende gebieden. Ruim 30 jaar speelt en vertelt hij al het verhaal over het ontstaan van de Blues, nu gegoten in een prachtig theatraal stuk.

Meer info en tickets

Cadeau van Facet

Sonny Boy van Annejet van der Zijl

Levensgeschiedenis van een 19-jarige Surinaamse student en een 40-jarige Hollandse getrouwde vrouw, die in 1928 verliefd op elkaar worden, een zoon krijgen (Sonny Boy), een pension in Scheveningen beginnen en in de WO II onderduikers in huis nemen.

Bekijk dit boek


Andere titels van Annejet van der Zijl


Nederland Leest Junior

Het Pungelhuis van Annet Huizing

Ole (13) hoort voor het eerst over zijn opa als die overlijdt. Waarom heeft Ole’s vader nooit over hem verteld? Met zijn nieuwe vriendin Anastazja ontdekt Ole langzaamaan wat er vroeger gebeurd is. Vanaf ca. 11 jaar.

Bekijk dit boek


Andere titels van Annet Huizing


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten


E-books van Annejet van der Zijl

Luisterboeken van Annejet van der Zijl