Boek aan huis service

Iedereen die wil lezen, helpen we graag!

Daarom hebben we speciaal voor mensen die fysiek niet in staat zijn om naar de bibliotheek te komen (bijvoorbeeld door ziekte, ouderdom of een handicap) de gratis boek-aan-huis service.

Zo werkt de service

Tijdens een kennismakingsgesprek bij je thuis geef je aan wat en hoeveel je graag leest. Daarna komt een vrijwilliger boeken bij je thuisbrengen en ophalen. Dit met vaste regelmaat en op een tijdstip dat jou goed uitkomt.

De boek-aan-huis service is gratis, je hebt alleen een geldig abonnement nodig. Ben je nog geen lid? Dan schrijven we je graag in, neem hiervoor telefonisch contact op met Facet op 0591-681444.

Aanmelden

Wil je meer weten over de boek-aan-huis service of er gebruik van maken? Neem dan contact op met een van onze vestigingen of meld je aan door het online formulier in te vullen.

Aanmelden


Vrijwilliger worden?

Lijkt het je leuk om ervoor te zorgen dat iemand die niet meer zelf naar de bibliotheek kan komen, toch kan blijven lezen? Meld je dan aan als vrijwilliger door het online inschrijfformulier in te vullen of kom naar een vestiging van Facet.

Aanmelden als vrijwilliger