Met korting naar het ATLAS Theater

Gepubliceerd op: 15 maart 2023 10:03

Koop je tickets aan de Theaterkassa van het ATLAS Theater en ontvang op vertoon van je Facet ledenpas € 2,50 korting op de volgende voorstellingen.

Komt een vrouw bij de dokter

Stijns grote liefde Carmen krijgt borstkanker. Terwijl zij behandeld wordt, zoekt hij een uitvlucht in het nachtleven, vrouwen en een affaire. Wat doet rouw met je? Kun je begrip opbrengen voor vreemdgaan als het helpt om overeind te blijven? En hoe houd je de moed erin als je eigen lichaam je in de steek laat? Naar de besteller van Kluun.

De voorstelling Komt een vrouw bij de dokter is op zaterdag 1 april om 20.00 uur in het ATLAS Theater te zien. Koop je tickets aan de Theaterkassa en ontvang op vertoon van je Facet ledenpas (voorheen bieb-pas) € 2,50 korting. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie.


Beleef het gezellige Peuterfestijn in het ATLAS Theater

Oog in oog staan met jouw favoriete tv-held? Het is een droom voor elk kind! En heel soms kan zo’n lang gekoesterde wens zomaar uitkomen… Bij het allerleukste Peuterfestijn! Tijdens het Peuterfestijn kunnen peuters mét hun (groot)ouders genieten van de muzikale en interactieve minishows van Fien & Teun en Woezel & Pip.

Daarnaast staan Kikker en Peppa Pig klaar voor een vrolijke Meet & Greet. En… gaat de sprookjesprinses een prachtig verhaal voorlezen. Kortom: een unieke theaterbelevenis voor peuters én hun (groot)ouders!

Het Peuterfestijn start op zondag 23 april om 11.00 uur in het ATLAS Theater. Koop je tickets aan de Theaterkassa en ontvang op vertoon van je Facet ledenpas (voorheen bieb-pas) € 2,50 korting. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie.