Met korting naar het ATLAS theater

Gepubliceerd op: 19 april 2023 09:00

Koop je tickets aan de Theaterkassa van het ATLAS Theater en ontvang op vertoon van je Facet ledenpas € 2,50 korting op de volgende voorstellingen.

Tis Hier Geen Hotel 2

Nóg meer gesmijt met deuren, hopeloos bankhangen en lege verpakkingen in de koelkast; welkom bij Tis Hier Geen Hotel 2. In deze fonkelnieuwe voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Hanneke Drenth en Dianne Liesker zien wat er gebeurt als pubers jouw huis als hotel beschouwen. En waarom het dan in een permanente staat van chaos verkeert. Maar ook al worden we soms knettergek van onze pubers, we houden toch van ze en kunnen meestal hard met én om ze lachen. En zij om ons, want ‘OMG, wij zijn zó boomer’.

Na het succes van de eerste voorstelling is er nu Tis Hier Geen Hotel 2, een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over leven én overleven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest.

Gebaseerd op de populaire website tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente.

De voorstelling Tis Hier Geen Hotel 2 is op zondag 7 mei om 20.00 uur in het ATLAS Theater te zien. Koop je tickets aan de Theaterkassa en ontvang op vertoon van je Facet ledenpas (voorheen bieb-pas) € 2,50 korting.


De Wolf en de 7 Geitenwollensokjes komen naar het ATLAS Theater

Oog in oog staan met jouw favoriete tv-held? Het is een droom voor elk kind! En heel soms kan zo’n lang gekoesterde wens zomaar uitkomen… Bij het allerleukste Peuterfestijn! Tijdens het Peuterfestijn kunnen peuters mét hun (groot)ouders genieten van de muzikale en interactieve minishows van Fien & Teun en Woezel & Pip. Daarnaast staan Kikker en Peppa Pig klaar voor een vrolijke Meet & Greet. En… gaat de sprookjesprinses een prachtig verhaal voorlezen. Kortom: een unieke theaterbelevenis voor peuters én hun (groot)ouders!

De Wolf en de 7 Geitenwollensokjes zijn op zondag 21 mei om 14:00 uur te zien in het ATLAS Theater. Koop je tickets aan de Theaterkassa en ontvang op vertoon van je Facet ledenpas (voorheen bieb-pas) € 2,50 korting.

Naar het ATLAS Theater