Met korting naar het ATLAS

Gepubliceerd op: 17 oktober 2023 11:33

Koop je tickets aan de Theaterkassa van het ATLAS Theater en ontvang op vertoon van je Facet ledenpas € 2,50 korting op de volgende voorstellingen.

Meester Mark komt met de grappigste taalfoutjes uit de klas naar het ATLAS Theater

Honderdduizenden mensen genieten elke dag van de taalfoutjes die Meester Mark deelt op social media. Zijn eerste theatervoorstelling draait om de allerleukste uitglijders en instinkers van kinderen. Mark van der Werf vertelt met veel vaart en humor hoe al die hartverwarmende missers ontstaan. En uiteraard staat hij uitgebreid stil bij de briljante, creatieve taalingevingen die leerlingen óók hebben.

Mark deelt veel anekdotes uit zijn eigen onderwijsloopbaan, waarin de scharen en lijmpotjes soms letterlijk langs zijn oren vlogen. En natuurlijk passeren talloze taalfoutjes de revue.

De voorstelling De grappigste taalfoutjes uit de klas van Meester Mark is op vrijdag 24 november om 20.30 uur in het ATLAS Theater te zien. Koop je tickets aan de Theaterkassa en ontvang op vertoon van je Facet ledenpas (voorheen bieb-pas) € 2,50 korting. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie.