Ontmoet Kikker in het ATLAS Theater

Gepubliceerd op: 15 november 2022 10:39

Kikker en zijn vriendjes, bekend van de boeken van Max Velthuijs, zijn al ruim 30 jaar favoriet onder kinderen. Eigenlijk is Kikker het gelukkigst in zijn eigen fijne huis aan de rivier, maar avontuur is ook leuk! Dus maakt hij nu weer een uitstapje naar het theater.

In de spiksplinternieuwe, spetterende familiemusical Kikker is verliefd! Duik je mee met Kikker en zijn vriendjes in een vrolijk, muzikaal avontuur?!

Tijdens deze familievoorstelling voelt Kikker zich vreemd. Hij moet lachen en huilen tegelijk en zijn hartje doet boem, boem, boem. Gelukkig staan zijn vrienden altijd klaar om hem te helpen. Maar wat zou er met Kikker aan de hand zijn? Heeft hij misschien honger, of is hij ziek?

Samen met zijn bekende vrienden Varkentje, Eend, Rat en Haas doet Kikker er alles aan om antwoord te krijgen op die ene grote vraag: Hoe komt het toch dat Kikker zijn hartje zo klopt?

Ga met Kikker op de foto!

Na de voorstelling kun je Kikker en zijn vriendjes in de foyer ontmoeten en met hen op de foto gaan tijdens een uitgebreide meet & greet.

De voorstelling Kikker is verliefd! (3+) is op zondag 11 december om 14.00 uur in het ATLAS Theater te zien.

Koop je tickets aan de Theaterkassa en ontvang op vertoon van je Facet ledenpas (voorheen bieb-pas) € 2,50 korting.

Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie.