Boekentips van onze redactie

 • Femke Roobol Springtij

  Vlak na de Watersnoodramp in 1953 gaat een jonge vrouw op zoek naar haar biologische moeder; een andere jonge vrouw wordt zwanger van een Italiaanse arbeider bij de Zuiderzeewerken.

  Gedrukt boek

 • Melissa Tagg Als gebed de hemel raakt

  Een man en een vrouw, die hun best doen een Bed & Breakfast weer winstgevend te maken, kampen beiden met problemen uit hun verleden.

  Gedrukt boek

 • Fiona Valpy Elianes belofte

  Een jonge vrouw probeert in 2017 op een kasteel in Frankrijk haar leven weer op de rails te krijgen en wordt geïnspireerd door het verhaal van een vrouw die tijdens de Tweede Wereldoorlog ook op het kasteel verbleef.

  Gedrukt boek

 • Debbie Johnson Zonnige dagen in het Duincafé

  Als een jonge wetenschapper een vroeger kindertehuis in een klein dorp koopt, betekent dat een ommekeer in het leven van een serveerster uit het Duincafé.

  Gedrukt boek

 • Joanne Bischof Het hart van de leeuw

  Het leven van een jonge verpleegster verandert voorgoed als ze een leeuwentemmer met een zieke baby ontmoet.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Nicky Pellegrino Dromen van Italië

Voor slechts één euro per stuk wachten drie bouwvallige woningen op hun nieuwe eigenaren, die in hun persoonlijke levens wel wat verandering kunnen gebruiken!

Bekijk dit boek

Films


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken